logo
12 November 2013

Modebloggers in Isabel Marant pour H&M

Gepost in fashion


Misschien kun je er inmiddels niets meer over horen of zien, maar ik ben -net als elk jaar- nog steeds excited. Nog maar twee dagen en het is zover: de zoveelste designercollectie van H&M, Isabel Marant pour H&M, wordt gelanceerd. Echter, er zijn wat lucky few die de items al in hun bezit hebben óf die deze al op hun gemak hebben kunnen bekijken, proberen en passen in een H&M showroom. Met voor H&M als doel ons alvast jaloers en (nog) hebberig(er) te maken natuurlijk.

Is dat gelukt?

Bronnen foto’s:

Leti.ro / Where can I find the /damsel in dior / by Funda / Where are my keys? / Belmodo / The Spicy Stiletto / The Mysterious Girl / Camille Over The Rainbow / fashiontoast / 5 inch and up / The Sceptic / Beeswonderland / Soraya Bakhtiar

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties