logo
10 December 2013

Een jaar geleden

Gepost in mijn outfits

 photo december2012fashionisapartycom.jpg

Ik weet best dat ik snel verander. Dat, als ik drie maanden later drie maanden terugkijk, ik denk: dit vind ik nu niet meer mooi, dit zou ik nu anders doen, dit past niet meer bij me, etc.

En toch verrást het me elke keer weer hoe snel ik verander. Bovenstaande foto’s zijn van een jaar geleden: december 2012. Ik zou geen één outfit meer dragen. Het grootste deel van de kleding en schoenen heb ik ook niet meer (ik tel maar drie stuks die ik nog wél heb). Laten we bovendien niet vergeten hoe mijn huid er een jaar geleden uitzag. Alweer een stuk beter dan hoe het geweest was, maar zeker nog niet helemaal hersteld. En hoewel ik het rode haar dat ik toen had niet lelijk vind, zou ik me er nu veel te “rood” onder voelen.

In een jaar kan er veel gebeuren. Ik heb het gevoel dat 2014 niet anders is. Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig!

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties