logo
15 January 2014

De perfecte zwarte handtas

Gepost in fashion


Jullie weten inmiddels wel dat ik geen type ben voor uitgesproken tassen, toch? Voor een felle kleur wil ik nog wel gaan, maar met print ben ik al een stuk voorzichtiger. Ik heb niet veel tassen, dus ik vind het belangrijk dat de tassen die ik heb, zo goed mogelijk mixen en matchen met mijn outfits.

Ik heb graag grote shoppers bij me, omdat ik mijn camera vaak bij me heb. In een grote shopper kan ik mijn cameratas (die ik liever verberg) kwijt. Echter, hoe blij ik ook vaak met ze ben, heel sophisticated is zo’n grote shopper meestal niet. Ze heten niet voor niets ‘shopper’ – uiteindelijk gewoon een leuk, Engels woord voor boodschappentas.

Tijd dus voor een iets meer classy model tas (zo werd ook tijdens de feestdagen duidelijk): een echte handtas. Deze van Misstella is het geworden. Perfect bestaat natuurlijk niet, dus neem de titel met een korreltje zout, maar deze tas komt in de buurt omdat:

a) hij om te beginnen heel betaalbaar is,
b) maar de tas wel een luxe uitstraling heeft door het namaak suède,
c) det tas in zowel basic zwart als in die felle kleuren verkrijgbaar is,
d) en tot slot omdat ie ook een schouderband heeft: yay voor je handen vrij hebben!

Misstella verkoopt naast tassen ook kleding, sieraden en woonaccessoires voor dames én heren. Ideaal wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een verjaardagskado of – zoals ik- naar een betaalbare tas of accessoire. Extra voordelig: tijdelijk is de verzending gratis!
– Dit is een advertorial-

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties