logo
15 January 2014

Gadgets van Fred & Friends

Gepost in overig

Heb je regelmatig moeite met het vinden van een leuk, grappig en/of origineel verjaardagskado? Ik kwam de gadgets van Fred & Friends tegen en vond ze gelijk grappig plus weer eens wat anders dan wat je bijvoorbeeld bij Xenos koopt. Daar komt immers (bijna) iedereen.

Wat voor gadgets je hierboven ziet?

Bunny Trail Picture Hanger
Kitty Paw Doorstop
Muffin Tops Baking Cups
Fridge Leftover Saver
Magic Cupcake Molds
Say Cheese! Cheeseboard

Drie keer raden wat mijn favoriete item is ;-).

Helaas is Fred & Friends, voor zover ik weet, niet in Nederlandse winkels te koop en heeft het merk ook geen eigen webshop, alleen online internationale verkooppunten. Ik heb er even een aantal gecheckt en Mortimer Snodgrass is in ieder geval een verkooppunt dat naar Nederland verzendt.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties