logo
9 January 2014

Het is nog steeds pantyweer!

Gepost in mijn outfits

Winterse kleding, zoals dikke sjaals en beanies, vind ik helemaal niet vervelend, maar wat ik wél vervelend vind is dat sommige dingen in de winter simpelweg te koud worden. Panty’s bijvoorbeeld. En als het een beetje tegenzit zelfs maillots. Inmiddels is er dan eindelijk (ik bedoel: het zat eraan te komen…) kou en sneeuw voorspeld, maar tot nu toe blijft het pantyweer. Heerlijk!

Deze outfit is een béétje aan de sportieve kant voor mij, maar ik ben gewoon helemaal in een sporty vibe geraakt door mijn Gazelle sneakers. Ze zijn super comfy en ik vind het tof dat ze een hele klassieke uitstraling hebben (toch?).

Dress Republic zwarte jurk met capuchon (hier kun je een look-alike vinden)
Bershka wit nepleren bikerjack (hier kun je een look-alike vinden)
Adidas via Sarenza donkerblauwe Gazelle sneakers (kun je hier vinden)
H&M Divided zwarte harige beanie (hier kun je een look-alike vinden)
Sleek Pout Polish in ‘Raspberry Souffle’

Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties