logo
2 January 2014

The day after

Gepost in mijn outfits


 photo GIF1.gif


 photo GIF2.gif


Eén en twee januari zijn niet mijn favoriete dagen van het jaar. Tegen het einde van een jaar heb ik echt zin om aan een nieuw jaar te beginnen, maar als het dan eenmaal zover is denk ik vooral: nog een héél jaar, nog máánden winter, nog een héle lange januari… Na een december vol feestdagen, drukte, hectiek, gezelligheid is januari heerlijk rustig, maar ook heerlijk saai.

Twee januari voelt dan ook nogal als ‘the day after’, waarin ik me graag in mijn favoriete trui van deze winter en comfi sneakers hul. Een paar diertjes erbij en ‘the day after’ is zo vervelend nog niet.

Voor deze Adidas Gazelle’s viel ik als een blok toen ik ze bij Lucy zag (sorry: meeloper alert!). Gelukkig had (heeft!) Sarenza deze klassiekertjes, die me weer een stukje meer Adidas fan maken dan ik al aan het worden was. Voor de liefhebbers: ze zijn inmiddels in de sale.

P.S. Ook de jas (aanrader!) is in de sale!

Gina Tricot okergele trui met col (hier kun je een look-alike vinden)
Cheap Monday blauwe skinny jeans (hier en hier kun je Cheap Monday jeans vinden)
Notion 1.3 donkerblauwe mantel (kun je hier vinden)
Adidas donkerblauwe Gazelle sneakers via Sarenza (kun je hier vinden)

Foto’s door mij en Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties