logo
21 February 2014

Ik doe de hipsterlook

Gepost in mijn outfits

Ik moet toegeven: voor deze outfitpost heb ik even gegoogled op ‘wat is een hipster?’. Dat wéét ik wel, maar zou ik het zelf moeten uitleggen dan weet ik het toch niet goed genoeg. En ik dacht: voordat ik een scheldwoord gebruik of iemand beledig… Nee, toch? Nou mooi. Dan bij deze mijn hipsterlook. De ene dag heb ik zin in een wat ‘commerciëlere’ outfit en de andere in een ‘alternatievere’ outfit. Zoals jullie weten ben ik op kledinggebied zowat van alle markten thuis.

Ik weet ook wel dat het meer hipster dan dit kan: jas van de kringloop erover heen, katoenen tasje, bril… maar toch vind ik deze outfit vrij ‘hipster’. De beanie, het acid wash spijkerjasje, de skinny en de Dr. Martens: allemaal aanwezig. Wel draag ik er lipstick bij: totáál niet hipster, maar totáál wel Suz om aan haar hipsterlook een eigen draai te geven.

De beanie kost nu trouwens nog maar €3,50 bij Sans Online (dus ja: ik heb de andere kleur ook, hihi!).

H&M Trend mintgroene trui
Primark acid wash spijkerjasje (hier kun je een look-alike vinden)
Pieces donkergrijze jegging (hier kun je een look-alike vinden)
Dr. Martens mosterdkleurige laarzen (hier kun je Dr. Martens vinden)
Pieces via Sans Online beanie (kun je hier vinden)
MAC lipstick in ‘Rebel’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties