logo
3 February 2014

Inspiratie voor het dragen van pastel in de winter

Gepost in fashion

Als ik één trend dé trend van deze winter zou moeten noemen, dan zou ik zeggen ‘pastel’. Ik ben dol op snoepkleurtjes, maar ik geef toe dat pastel geen hele makkelijke wintertrend is: pastelkleuren verwacht je immers eerder in het lente/zomer seizoen. Ik vind pastel in de winter dan ook vooral mooi als het om dikke truien of jassen gaat: zo zie je er winters uit, maar oog je een stuk ‘frisser’ dan dat je standaard wintertinten draagt.

Mocht je pastel deze winter nog willen proberen, maar niet goed weten hoe: zoals je ziet heb ik een berg inspiratie voor je verzameld. Veel outfitplezier!

Bronnen foto’s:

The Chriselle Factor / A portable package / ELLE / Style Heroine / Vanessa Jackman / Stephanie Sterjovski / tumblr / Bittersweet colours / Hel Looks / The Daileigh / Fashion Cognoscente / Let’s talk about fashion! / Ring My Bell / Sirma Markova / Polienne

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties