logo
14 April 2014

De eerste Alexander Wang x H&M beelden

Gepost in fashion

Oh, wat werd ik gisterochtend met leuk nieuws wakker: Alexander Wang x H&M is een feit! Oké, vanaf 6 november pas, maar dat de collectie er gaat komen staat vast.

Eerlijk is eerlijk: H&M had mij met elke gastdesigner blij kunnen maken. Ik vind elke designer wel wat hebben (dit vind ik best wel raar om op te schrijven, want dit lijkt alsof ik helemaal niet kritisch ben of geen mening heb) en sinds Lanvin x H&M werd ik van elke gastdesigner een beetje hysterisch. Ik heb gewoon een vrij brede stijl. Zowel veel bling (Versace) als bombastische bloemenprints (Lanvin) als strak en conceptueel (Margiela) kan mij bekoren.

Nee, helaas heb ik nog geen beelden van de items die Alexander heeft ontworpen. Die zullen nog wel even op zich laten wachten. Tot die tijd hoop ik dat er schoenen bij zullen zitten zoals deze.

Wat ik wel heb zijn de eerste algemene Alexander Wang x H&M beelden: die van de lancering en bekendmaking van de samenwerking, afgelopen weekend op Coachella festival.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties