logo
15 April 2014

Nike Rosherun Palm Trees

Gepost in fashion

Je bent vast nog niet vergeten dat ik een paar weken geleden ziek was, toch? En voor wie nu inhaakt: nou, bij deze. Jazeker, dit verhaal wordt interessanter dan dat.

Voor het eerst sinds tijden lag ik plat op de bank. Ik probeerde nog te werken, maar mijn concentratievermogen was wel eens beter dan toen. Wat is er op zo’n moment aantrekkelijker dan… online shoppen? I don’t know, maar op dat moment vond ik online shoppen aantrekkelijk genoeg.

Het is niet dat ik bewust op online shopjacht ging, nee: ik stuitte via via op deze Nike Rosherun Palm Trees. Zoals ik altijd via via op veel te veel moois stuit.

Deze ‘palm trees’ waren toen nét verkrijgbaar in slechts een paar online shops en in al die shops ook gelijk uitverkocht. Op één shop na. Daar wist ik deze sporty beauty’s nog te scoren in mijn maat.

But the story continues. Waar ik dacht een paar exclusieve sneakers te hebben gescoord, bleek de aanwas in die webshops slechts een soort ‘voorverkoop’ van wat komen ging. Zo’n twee weken later zag ik in Arnhem al een meisje lopen met de Rosherun Palm Trees sneakers. In Arnhem! Als je het in Arnhem ziet, dan zie je het overal.

En inderdaad, niet veel later kwam ik ze tegen op het ene na de andere blog en bij de ene na de andere online en offline shop. Beetje jammer was dat, maar feit blijft dat deze Rosheruns nog steeds niet op elke hoek van de straat zijn verkocht én dat ik ze super tof vond en vind. Ongeacht wie er nog meer op loopt.

Jullie helaas waarschijnlijk niet in ieder geval, want zo snel als de sneakers zich over de verkooppunten leken te verspreiden, zo snel zijn ze er ook weer uitgevlogen. Misschien dat je Sneaky Shoes nog lief aan kunt kijken?

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties