logo
10 April 2014

Shop nu ook woonaccessoires bij Hip voor de Heb!

Gepost in overig

Naast kleding, accessoires en schoenen heeft Hip voor de Heb nu ook woonaccessoires van het merk Bloomingville!

Niet alleen bij Hip voor de Heb: ‘living’ lijkt in zijn algemeenheid steeds meer een onderdeel te worden van of gerelateerd te zijn aan mode, heb ik het idee. Sowieso: beauty, mode, reizen, koken, wonen… het wordt steeds meer en vaker gecombineerd. Zo zie ik het graag, want het valt uiteindelijk allemaal onder één en hetzelfde: leven. Wij vrouwen zijn niet alleen maar bezig met mode, beauty, wonen of wat dan ook: we zijn bezig met van alles een beetje (maar met het één wat meer dan met het ander natuurlijk).

Hoewel ik echt geen fan ben van pistolen in mode, vind ik een bloemenvaasje in de vorm van een pistool wél grappig. Ik bedoel: hoeveel contrast wil je hebben? Onschuldige bloemetjes in een wat minder onschuldig vaasje. De ‘frames’ met quotes zijn de nieuwe fotolijstjes, geloof ik. Ik zie ze overal en vind ze erg leuk. Vooral omdat je met quotes grafisch meer kunt doen dan met een foto.

Shop alle woonaccessoires van Hip voor de Heb via deze pagina. Het meeste is heel betaalbaar en daardoor ook erg leuk om te geven als kado.

Geef jij veel/graag uit aan woonaccessoires? Waarom wel/niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties