logo
30 May 2014

Bloemenschoenen

Gepost in fashion

asos machine shoes, asos shoes, floral shoes, flower shoes, zomerschoenen, asos schoenen, zwarte schoenen, holografische schoenen

asos machine shoes, asos shoes, floral shoes, flower shoes, zomerschoenen, asos schoenen, zwarte schoenen, holografische schoenen

Wat zo super leuk is aan deze schoenen is dat – naast dat ze gewoon leuk zijn- je er iedereen die je tegenkomt mee opvrolijkt. Echt: ik liep op straat en ik kreeg de ene na de andere: ‘kijk, wat een leuke schoenen!’.

Ik had deze beauties al tijden op het oog, maar tegen de tijd dat ik besloot dat ik ze toch echt wilde hebben was mijn maat uitverkocht. Echter, de aanhouder wint en dus werd laatst “mijn” 37 eindelijk aangevuld.

De schoenen zijn er ook in het holografisch in plaats van zwart. Hoewel ik groot fan ben van holografisch, koos ik in dit geval voor zwart. Holografisch in combinatie met de bloemetjes vond ik net iets té en bovendien zijn zwart/witte schoenen een stuk makkelijker te combineren dan holografische.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties