logo
28 May 2014

Fashion is a party is vernieuwd!

Gepost in overig

fashion is a party is vernieuwd, confetti, feest, party, new, blog, nieuwe lay-out, blog lay-outfashion is a party is vernieuwd, confetti, feest, party, new, blog, nieuwe lay-out, blog lay-out

In oktober 2013 kreeg Fashion is a party een nieuw jasje. Daar was ik toen heel blij mee, maar al vrij snel werden dingen anders. Ik kreeg behoefte aan iets met een meer volwassen uitstraling, een plek waar mijn foto’s beter tot hun recht zouden komen, een plek waar ik trotser op zou zijn en een moment waarop ik weer een nieuw begin kon maken.

Waarom ik behoefte kreeg aan dat nieuwe begin kan ik niet in een paar zinnen uitleggen en dat zal ik dan ook niet doen. Ik heb er een plek voor ingericht waar ik er van mezelf meer dan een paar zinnen aan mag wijden. Die plek is behind the blog. Een aparte pagina binnen Fashion is a party die vanaf vandaag gepubliceerd is en waar ik de afgelopen maanden geschreven heb en de komende tijd zal schrijven over -heel basaal gezegd- mijn leven als blogger. Ik ben nu al heel blij met die pagina, want ik miste het langere en diepgaandere schrijven heel erg. Ik vond echter dat het niet zo op een modeblog paste.

Dit experiment vind ik dan ook erg spannend: ik wil proberen of diepgaandere en persoonlijkere stukken op deze manier wél op een modeblog passen. Of beter gezegd: naast een modeblog kunnen (be)staan. Heel bewust kies ik ervoor om mijn blog en alles wat er behind the blog gebeurt te scheiden. Op Fashion is a party wil ik me weer meer gaan focussen op mijn outfitposts en behind the blog wil ik vooral heel. veel. schrijven. Recht vanuit mijn hart. Mijn outfits in combinatie met mijn passie voor schrijven zijn immers waar mijn liefde voor bloggen ooit mee begon. Door dit nieuwe begin wil ik teruggaan naar die liefde en passie. Voor mijn gevoel is dat erg nodig en behind the blog vertel ik waarom.

Ik ben benieuwd wat je vindt van de vernieuwingen die je nu al ziet op Fashion is a party en de komende tijd misschien nog zult ervaren. Vergeet niet dat ik altijd heel erg open sta voor feedback!

P.S. Het klopt dat er dingen zijn die nog niet optimaal werken, zo wordt er nog gewerkt aan het reactiesysteem. Laat toch vooral een reactie achter, vind ik leuk!

 

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties