logo
29 May 2014

Ja, dit zijn óók Dr. Martens

Gepost in mijn outfits

dr. martens, dr. martens sandalen, muscle tee, zonnebril, bruin, rimmel 60 seconds rita ora
dr. martens, dr. martens sandalen, muscle tee, zonnebril, bruin, rimmel 60 seconds rita oraja dit zijn ook dr. martens 3dr. martens, dr. martens sandalen, muscle tee, zonnebril, bruin, rimmel 60 seconds rita ora
dr. martens, dr. martens sandalen, muscle tee, zonnebril, bruin, rimmel 60 seconds rita ora

Bij Dr. Martens denk je aan laarzen met veters, toch? Aan Dr. Martens en niet aan sandalen. Maar ze zijn er dus wel: Dr. Martens sandalen. En ze zien er onder andere zo uit.

Je vóelt het wel gelijk hoor, dat je Dr. Martens aan hebt. Ze voelen en lopen als de bekende Dr. Martens, alleen krijgen je tenen bij deze iets meer lucht ;-). Mocht je dus houden van stevige, degelijke (maar toffe!) schoenen, óók in de zomer: ik raad deze aan. Je shopt ze bij Sarenza.

En dan het volgende: wat een dag gisteren! Omdat ik de halve nacht naar gisteren met de site overgang bezig was geweest (slechts met wat details hoor, mensen die dat 100% beter kunnen dan ik hebben het echte werk gedaan) en sowieso al weken naar die overgang het toegeleefd, was gisteren echt een moment van ontlading. Vooral toen ik aan alle kanten voelde dat de veranderingen voor het grootste gedeelte ontzettend gewaardeerd worden. Ik ben overladen met lieve tweets, reacties en mailtjes over behind the blog vooral en dat is me zoveel waard. Ik bedoel, als iemand je dit mailt:

Het is heel ongebruikelijk voor mij om zomaar een mailtje te sturen naar iemand die ik niet ken. Maar ik heb een heel erg goede reden om dit te doen (vind ik zelf toch!).

Vandaag zag ik voor het eerst de nieuwe lay-out van je blog en mannekeslief, ik vind hem enorm prachtig! Wat ik ook prachtig vind zijn je persoonlijkere posts. Ik vind het fijn om deze te lezen en ik kan me eigenlijk in veel van wat je zegt terugvinden, ook al studeer ik nog en doe ik totaaaal andere dingen dan jij.

Weet je wat vreemd is? Bijna elke keer als ik een outfit post van je zie denk ik in mezelf ‘mijn god, wat heeft ze nu aan?!’. Ik zou de meeste dingen gewoon nooit never dragen en ondanks dat ik ze zelf niet altijd geweldig vind, staan ze jou goed. Jij komt er mee weg! Dit raakt waarschijnlijk kant nog wal maar dat wou ik toch eens delen. Vooral omdat ik er zelfvertrouwen van kreeg om zelf eens wat meer te durven”.

…dan denk ik wel echt: ik heb veel spanning en stress gehad de afgelopen weken, maar het is het allemaal waard geweest.

H&M Divided grijze muscle tee (hier kun je een look-alike vinden)
River Island high waisted bruine broek (hier kun je een look-alike vinden)
Dr. Martens via Sarenza Clarissa Copper sandalen (kun je hier vinden)
Mi Moneda Click ringen in rosé (kun je hier vinden)
bruine zonnebril (hier kun je een look-alike vinden)
Rimmel 60 Seconds Rita Ora nagellak in ‘303 Raw As Night’ (kun je hier vinden)
NYX lipstick in ‘569 Snow White’

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties