logo
1 May 2014

Mijn yeti vest

Gepost in mijn outfits

Sinds Lindsay dit vest een yeti vest noemde, kan ik niet meer anders denken aan het vest dan als… het yeti vest inderdaad. Het is één van mijn favorieten op dit moment. Niet te dik (wellicht ziet de stof er dikker uit dan deze in werkelijkheid is), heerlijk zacht, warm genoeg wanneer er een windje opsteekt en makkelijk overal over aan te schieten. Ik combineerde ‘m hier met mijn nette zwarte dungarees en cut out boots van vanHaren.

H&M Trend lang faux fur vest
ZARA zwarte dungarees/jumpsuit (hier kun je een look-alike vinden)
vanHaren zwarte cut out buckle boots (kun je hier vinden)
Lord & Berry Vogue Matte lipstick in ‘Mandarino’ (kun je hier vinden)
China Glaze nagellak in ‘Sun Worshiper’

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties