logo
27 May 2014

Offline shoppen vs. online shoppen

Gepost in overig

Het is geen geheim dat ik van online shoppen houd. Natuurlijk is het gezellig om met anderen winkels af te struinen en vind ik het leuk om door een straat te kunnen lopen en in één blik te kunnen zien wat er bij verschillende ketens in de winkels hangt. Maar ik vind het prettig dat ik online meer overzicht heb van het assortiment, in één blik zie of mijn maat nog beschikbaar is, ik niet hoef te sjouwen en ik zo – huppakee- kan zoeken op schoenen, tops, broeken of een andere categorie.

Wat ik nog vaak van jullie -lezeressen- hoor, is dat jullie online shoppen ongezellig vinden. Daar wordt steeds meer op ingespeeld door bedrijven: er wordt steeds meer aandacht besteed aan de beleving bij online shops. Zodat we bijvoorbeeld ook vanachter een beeldscherm al een impressie hebben van hoe iets staat, gezellig kunnen kijken naar setjes die al voor ons zijn samengesteld (zoals in een etalage) én online met friends en family kunnen kletsen over en delen wat we voor leuks op het oog hebben, zoals we in real life ook zouden doen.

De nieuwe site fashees.nl gaat nog een stapje verder en maakt van online shoppen echt een uitje. Bij deze site kan ik óók in één blik zien wat verschillende ketens momenteel aanbieden, want fashees.nl brengt 100 webshops bij elkaar die samen ruim 2000 merken verkopen. Bovendien kan ik op fashees.nl de stijl van anderen volgen (en zij mij), waardoor ik op nieuwe ideeën kom. Net zoals een vriendin in real life tegen me zou zeggen: ik vind dit leuk, is dit niet ook iets voor jou?

Fashees.nl probeert dus veel offline voordelen ook online te creëren. En daarnaast bieden ze extra’s die je offline níet (met zekerheid) krijgt. Zo kun je op de site een wishlist creëren (waar vrienden kunnen spieken wanneer je bijna jarig bent, handig!) en weet je zeker dat je een goede service krijgt wanneer je bestelt. Fashees.nl werkt namelijk alleen samen met bedrijven die een uitstekende service aanbieden.

Waar shop jij het liefste? Online of toch offline?

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties