logo
30 June 2014

Catrice Carnival of Colours Go Yellow, Go! nagellak

Gepost in beauty

nagellak, nail polish, catrice cosmetics, gele nagellak, yellow nail polish, catrice carnival of colours, catrice go yellow gonagellak, nail polish, catrice cosmetics, gele nagellak, yellow nail polish, catrice carnival of colours, catrice go yellow go

Ik houd de limited edition collecties van Essence en Catrice niet meer zo bij (vooral omdat ik te vaak misgreep als ik voor een display stond, waardoor ik op een gegeven moment maar heb opgegeven). Maar toen ik dit weekend in een Kruidvat was, liep ik toevallig tegen een volle Carnival of Colours display aan. Van de nagellakken besloot ik ‘Go Yellow, Go!’ mee te nemen. Omdat geel mijn lievelingskleur is natuurlijk, maar ook omdat de andere lakken er niet zo bijzonder uitzagen; het zijn allemaal vrij doorsnee crème lakjes. Deze gele eigenlijk ook, maar tja… het is geel en ik houd gewoon van geel.

Op de nagels ziet de lak er iets warmer uit dan in het potje. Ik dacht dat de lak echt geel-geel zou zijn. Niet oranje-geel of groen-geel, maar übergeel. Op de nagels gaat de lak toch richting oranje-geel, in het echt nog wat meer dan op de foto’s. Dat vind ik niet erg, ik vind elke gele tint mooi.

Het lakje zag er in de winkel uit alsof deze goed dekte (een tweede reden om hem mee te nemen, gele lakjes dekken niet altijd even goed), maar dit viel me toch een beetje tegen. Ik had echt drie laagjes nodig voor een dekkend resultaat. Wat ik niet zo’n probleem vind, want ik draag bijna altijd drie laagjes nagellak, maar ik had toch stiekem gehoopt dat twee genoeg zou zijn.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties