logo
25 June 2014

Het nut van een oogcrème

Gepost in beauty

philosophy, eyecream, philosophy full of promise, ici paris xl, oogcrème, het nut van een oogcrème, anti aging ogen, ogen liften, ooggel, oogserum, rimpels glad strijken, liftende crème, anti aging crème, verzorging huid ogen, verzorgende crème, beautyblog, review
philosophy, eyecream, philosophy full of promise, ici paris xl, oogcrème, het nut van een oogcrème, anti aging ogen, ogen liften, ooggel, oogserum, rimpels glad strijken, liftende crème, anti aging crème, verzorging huid ogen, verzorgende crème, beautyblog, review

Ik kan me voorstellen dat je soms gek wordt van wat er op beautygebied allemaal wordt gemaakt en verkocht. Zeker op skincare gebied. Voor nagelriemen, lippen, de dag, de nacht, het weekend, de ogen, de T-zone… voor alles wordt een aparte crème, olie, een apart serum en weet ik wat voor substantie op de markt gebracht.

Een oogserum lijkt me één van de dingen waarbij sommigen van jullie zullen denken: is dat nou óók nog nodig? Daarom wil ik kijken of ik het nut van het product kan belichten en wil ik bij deze mijn ervaringen delen met het full of promise eye cream van philosophy.

De letters zijn al half van de verpakking afgebladderd, wat in dit geval aangeeft dat ik de crème fanatiek heb gebruikt. Het is de eerste keer dat ik een oogcrème probeerde. Hoewel ik al lange tijd wilde kijken wat het effect is van een dergelijk product is het er nooit eerder van gekomen.

Wat voor mij het nut is gebleken van deze oogcrème? Het feit dat deze meer en specifieke verzorging biedt voor de ogen. Iets wat ik erg prettig vind, want de huid rondom mijn ogen is een stuk gevoeliger en teerder dan de rest van mijn huid. Bovendien heb ik rondom mijn ogen meer lijntjes (die nog geen rimpels genoemd mogen worden, toch?), waardoor een gladmakend product rondom mijn ogen zeer welkom is.

De eyecream van philosophy bestaat uit twee producten: één voor op het ooglid en één voor onder de ogen. Op het ooglid smeer je een gel die een liftend effect geeft en helpt de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. Onder de ogen smeer je een crème die voor meer volume en stevigheid zorgt, terwijl deze rimpels en lijntjes gladstrijkt. Beiden kanten bestaan uit 7.5 ml (in totaal krijg je dus 15 ml. aan product). Hier kun je heel lang mee doen, want je hebt maar een half drupje per kant per keer nodig. Je smeert het product immers maar op een heel klein oppervlak.

full of promise for eyes is vooral ook een anti-aging product. Naast het directe effect wat je merkt van de gel en de crème moeten de producten dus juist ook op de lange termijn veroudering tegengaan. Over dat effect kan ik weinig zeggen (kun je dat überhaupt wel? Mocht mijn huid er inderdaad strakker door blijven, dan zal ik dat nooit weten omdat ik niet weet hoe mijn huid anders was geweest, toch?).

Op de korte termijn vind ik het serum in ieder geval erg prettig. Het maakt de huid rondom mijn ogen minder droog, gladder en steviger (als in: minder teer). Vooral wanneer ik meer oogmake-up draag vind ik het erg prettig om het serum te gebruiken, zodat de make-up mijn huid minder uitdroogt.

Dus: is een oog serum nou óók nodig? ‘Nodig’ zou ik niet willen zeggen: ik heb het immers jaren zonder gedaan en ik denk dat ik ook nog jaren zonder had gekund als ik niet beter had geweten. Maar net als alle andere crèmes, make-up en producten die ik gebruik, vind ik dit product wel echt weer een verrijking en toevoeging om zijn bovengenoemde functie.

full of promise for eyes koop je nu met 21% korting op de adviesprijs bij ICI Paris XL voor €37,44.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties