logo
13 July 2014

Beauty

Gepost in beauty

fashion is a party, fashion blog, editorial, beauty, plastische chirurgie, beauty op de hak nemen, richard burbridge photography, richard burbridge, richard burbridge vogue italia, vogue italia beauty, vogue italia july 2014fashion is a party, fashion blog, editorial, beauty, plastische chirurgie, beauty op de hak nemen, richard burbridge photography, richard burbridge, richard burbridge vogue italia, vogue italia beauty, vogue italia july 2014fashion is a party, fashion blog, editorial, beauty, plastische chirurgie, beauty op de hak nemen, richard burbridge photography, richard burbridge, richard burbridge vogue italia, vogue italia beauty, vogue italia july 2014fashion is a party, fashion blog, editorial, beauty, plastische chirurgie, beauty op de hak nemen, richard burbridge photography, richard burbridge, richard burbridge vogue italia, vogue italia beauty, vogue italia july 2014

Geweldig: deze foto’s van Richard Burbridge voor de beauty spreads van VOGUE Italia. Ik denk dat het goed is als alles wat we met ons uiterlijk doen tussen neus en lippen door (letterlijk ;-)) een beetje op de hak wordt genomen.


Bronnen foto’s:
We Are So Droeë
Pinterest

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties