logo
11 July 2014

ORLY Who’s Who Pink nagellak

Gepost in beauty

orly nagellak, orly verkooppunten, orly goedkoopste webshop, nude nagellak, orly johnbeerens.com, the nailcompany, orly who's who pink, orly who's who pink swatch, nails of the day, nagellak, swatches, zalmroze nagellak, shimmer, beautyblog, fashion is a party, fashionblogorly nagellak, orly verkooppunten, orly goedkoopste webshop, nude nagellak, orly johnbeerens.com, the nailcompany, orly who's who pink, orly who's who pink swatch, nails of the day, nagellak, swatches, zalmroze nagellak, shimmer, beautyblog, fashion is a party, fashionblog

Deze Who’s Who Pink nagellak is niet nieuw, maar voor mij wel. Hij bestaat al een aantal jaar, maar ik kocht hem onlangs toen ik ORLY lakjes bestelde. Weet je nog dat ik erover schreef?

Ik vind dit één van de mooiste lakjes uit mijn bestelling (op het oog althans, want ik heb ze nog niet allemaal gedragen). Hij is sheer, maar goed op te bouwen. Zeker als je een geduldig persoon bent *proest haar thee uit*. Nee, ik ben niet zo geduldig, dus hier komt een geheimpje: één lakbeurt bestaat regelmatig uit twee of drie lakbeurten bij mij.

Who’s Who Pink is licht zalmroze met een subtiele shimmer erin. Je krijgt er nude nails van, maar dan nét wat frisser. Ik heb hier ongeveer vier laagjes aangebracht. Met minder kan ook, maar dan is de lak dus niet volledig dekkend. Dat is ook niet echt de bedoeling ervan, vermoed ik.

De actie bij Johnbeerens.com geldt nog steeds: je koopt Who’s Who Pink en andere ORLY lakjes daar nu voor €4,-. Een nog goedkoper Nederlands adresje voor Who’s Who Pink en andere ORLY nagellak heb ik hier gevonden (zo goedkoop, dat ik hoop dat het een echt betrouwbaar adres is).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties