logo
5 July 2014

Summer in the city

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blog, fashion blogger, animal print, slip on's, vanharen schoenen, vanharen sneakers, animal print silp on's, schoenentrends 2014, muscle tee, bandeau top, primark, c&a, kokerrok, pencil skirt, black pencil skirt, outfit, black and white, arnhem centrum, summer in the city, plangas zonnebril, outfit inspiratie zomerfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, animal print, slip on's, vanharen schoenen, vanharen sneakers, animal print silp on's, schoenentrends 2014, muscle tee, bandeau top, primark, c&a, kokerrok, pencil skirt, black pencil skirt, outfit, black and white, arnhem centrum, summer in the city, plangas zonnebril, outfit inspiratie zomerfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, animal print, slip on's, vanharen schoenen, vanharen sneakers, animal print silp on's, schoenentrends 2014, muscle tee, bandeau top, primark, c&a, kokerrok, pencil skirt, black pencil skirt, outfit, black and white, arnhem centrum, summer in the city, plangas zonnebril, outfit inspiratie zomerfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, animal print, slip on's, vanharen schoenen, vanharen sneakers, animal print silp on's, schoenentrends 2014, muscle tee, bandeau top, primark, c&a, kokerrok, pencil skirt, black pencil skirt, outfit, black and white, arnhem centrum, summer in the city, plangas zonnebril, outfit inspiratie zomerfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, animal print, slip on's, vanharen schoenen, vanharen sneakers, animal print silp on's, schoenentrends 2014, muscle tee, bandeau top, primark, c&a, kokerrok, pencil skirt, black pencil skirt, outfit, black and white, arnhem centrum, summer in the city, plangas zonnebril, outfit inspiratie zomerfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, animal print, slip on's, vanharen schoenen, vanharen sneakers, animal print silp on's, schoenentrends 2014, muscle tee, bandeau top, primark, c&a, kokerrok, pencil skirt, black pencil skirt, outfit, black and white, arnhem centrum, summer in the city, plangas zonnebril, outfit inspiratie zomer

Ik ben echt blij dat het deze week eindelijk een soort van 30 graden is geworden (volgens mij was het het niet écht, of wel?). Ik houd van warmte! Terwijl ik dit schrijf zit ik heerlijk buiten met laptop onder de parasol. Als jullie dit lezen is het misschien alweer aan het plenzen, dus nu kan het nog.

De animal print slip on’s waar ik laatst over schreef heb ik zelf ook, zoals je ziet. De zwart/witte zijn helaas uitverkocht inmiddels, maar deze bruin/zwarte variant is nog te shoppen bij vanHaren.

Ik draag:

Primark witte muscle tee (hier kun je een look alike vinden)
Primark witte bandeau top (hier kun je een look alike vinden)
C&A zwarte kokerrok (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren animal print slip on’s (kun je hier vinden)
PLANGAS zonnebril (kun je hier vinden)
Rimmel 60 Seconds Rita Ora nagellak in ‘Do not disturb’ (kun je hier vinden)P.S. Er staat weer een nieuwe behind the blog online.

Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties