logo
24 September 2014

If you don’t find what you’re looking for you are searching in the wrong place

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, adidas, adidas superstar, adidas originals x topshop, adidas originals x topshop superstar sneakers, oversized necklace, statement necklace, chain necklace, nelly, long cardigan, culottes, blogger culottes, black and white, muscle tee, forever 21, asos, outfit, fashion blogger, quotefashion is a party, adidas, adidas superstar, adidas originals x topshop, adidas originals x topshop superstar sneakers, oversized necklace, statement necklace, chain necklace, nelly, long cardigan, culottes, blogger culottes, black and white, muscle tee, forever 21, asos, outfit, fashion blogger, quotefashion is a party, adidas, adidas superstar, adidas originals x topshop, adidas originals x topshop superstar sneakers, oversized necklace, statement necklace, chain necklace, nelly, long cardigan, culottes, blogger culottes, black and white, muscle tee, forever 21, asos, outfit, fashion blogger, quotefashion is a party, adidas, adidas superstar, adidas originals x topshop, adidas originals x topshop superstar sneakers, oversized necklace, statement necklace, chain necklace, nelly, long cardigan, culottes, blogger culottes, black and white, muscle tee, forever 21, asos, outfit, fashion blogger, quotefashion is a party, adidas, adidas superstar, adidas originals x topshop, adidas originals x topshop superstar sneakers, oversized necklace, statement necklace, chain necklace, nelly, long cardigan, culottes, blogger culottes, black and white, muscle tee, forever 21, asos, outfit, fashion blogger, quote

Ik kwam de titel van deze post tegen in de Instagram bio van Candela Novembre en met dit allemaal in mijn achterhoofd vond ik het een interessante quote om over na te denken.

Ik draag:

Primark witte muscle tee (hier kun je een look alike vinden)
Club L Essentials lang zwart vest (kun je hier vinden)
ASOS zwarte culottes (hier kun je culottes vinden)
Nelly zilverkleurige oversized schakelketting (hier kun je een look alike vinden)
Forever 21 zilverkleurige grafische armband (kun je hier vinden)
adidas Originals x TOPSHOP Superstar sneakers (hier kun je adidas Superstar sneakers vinden)P.S. De Fashion is a party shop is weer aangevuld! –> KLIK

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties