logo
15 September 2014

Party pumps

Gepost in fashion

vanharen pumps, vanharen schoenen, vanharen party pumps, party pumps, schoenen feestje, hoge hakken feestje, party heels, zwarte pumps, zwarte hakken, hoge hakken, zwarte plateau pumps, plateau pumps, high heels, fashion is a party, fashion bloggervanharen pumps, vanharen schoenen, vanharen party pumps, party pumps, schoenen feestje, hoge hakken feestje, party heels, zwarte pumps, zwarte hakken, hoge hakken, zwarte plateau pumps, plateau pumps, high heels, fashion is a party, fashion blogger

Party pumps zijn niet zo goed meer vertegenwoordigd in mijn schoenenkast. Dat zal enigszins te maken hebben met het feit dat ik geen party animal ben, maar ook omdat ik pumps tegenwoordig in zijn algemeenheid meer flop vindt dan top. Ze passen gewoon niet zo goed meer bij mijn stijl.

Toch: toen ik deze party pumps de vanHaren webshop in zag schuifelen, wist ik gelijk dat ik deze zeker meer top dan flop vond.

Anyone hosting a party anytime soon?!

P.S. Warning: niet voor mietjes! Ze voelen minstens zo hoog als ze eruit zien. Maar ik ben toch nooit een voorstander van wannabe hoge hakken geweest.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties