logo
17 October 2014

French manicure met The Body Shop The Body Shop Green en essie Partner In Crime

Gepost in beauty

french manicure, herfstkleuren, nagellak, nails of the day, nail art, french manicure tutorial, coloured french manicure, french manicure essie, french manicure the body shop, the body shop the body shop green, essie partner in crime, beauty, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, groene nagellak, bruine nagellakfrench manicure, herfstkleuren, nagellak, nails of the day, nail art, french manicure tutorial, coloured french manicure, french manicure essie, french manicure the body shop, the body shop the body shop green, essie partner in crime, beauty, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, groene nagellak, bruine nagellak

Jaren geleden was ik een vrij fanatiek nail art-er. Mijn hobby verwaterde, maar nu mijn nagels alweer een tijdje “stabiel” zijn (als in: ik bijt ze niet meer af) wilde ik het weer eens proberen. Ik besloot simpeler dan simpel te beginnen, met een french manicure in herfstkleuren.

Daarvoor gebruikte ik The Body Shop The Body Shop Green (de eerste The Body Shop is het merk, de tweede The Body Shop hoort bij de naam) en essie Partner In Crime. Het zijn een donkergroene en donkerbruine lak, as you can see.

En ik gebruikte natuurlijk een hulpje, want zonder kan ik niet zo’n net lijntje trekken hoor. Mijn hulpjes waren de nail vinyls waar ik hier al over schreef.

Ik vind de kleuren een toffe combinatie en het resultaat wel geslaagd, maar ik ben benieuwd wat jullie vinden. Werkt een french manicure ook met donkere kleuren, wat jou betreft? Of houd je überhaupt niet van french manicure? Let me know!

P.S. Allebei toplakken, deze lakken hoor! Maar dat is tenslotte de standaard bij The Body Shop en essie.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties