logo
24 October 2014

NOOSA-Amsterdam Petite-ring

Gepost in fashion

noosa-amsterdam, noosa-amsterdam chunks, noosa-amsterdam petite-rings, noosa-amsterdam sieraden, noosa-amsterdam accessoires, noosa-amsterdam kopen, noosa-amsterdam herfst/winter 2014, noosa-amsterdam petite collectie, noosa-amsterdam petite chunks, fashion is a party, fashion blog, zilveren rings, etnische ring, handgemaakte ring

Het merk NOOSA-Amsterdam ken je waarschijnlijk van de leren armbanden met chunks. Dat is tenminste waar ik het eerste aan denk, als ik het merk hoor of lees. NOOSA-Amsterdam maakt echter veel meer accessoires – tassen, sjaals en portemonnee’s bijvoorbeeld. Sinds dit najaar is er bovendien de Petite-ring; een ring met een kleine verwisselbare chunk. De Petite-ring is handgemaakt van zilver door ambachtslieden in Peru.

noosa-amsterdam, noosa-amsterdam chunks, noosa-amsterdam petite-ring, noosa-amsterdam sieraden, noosa-amsterdam accessoires, noosa-amsterdam kopen, noosa-amsterdam herfst/winter 2014, noosa-amsterdam petite collectie, noosa-amsterdam petite chunks, fashion is a party, fashion blog, zilveren rings, etnische ring, handgemaakte ring

Het leuke aan de Petite-ring is dat je hier – net als op de leren armbanden – verschillende chunks op kunt doen. De ring heeft een soort ‘drukknoop’, waardoor je de chunks eraf kunt klikken en erop kunt drukken.

Bijna alle chunks zijn gemaakt van natuurlijke materialen als steen, pompoen, schelp of keramiek. Ook zie je op de chunks veel symbolen terug, afgeleid van bijvoorbeeld de Griekse mythologie. Achter de NOOSA-Amsterdam Petite-ring zit dus een verhaal en door je eigen chunks te kiezen maak je de ring persoonlijk. Kies bijvoorbeeld voor de Kolam chunk, welke staat voor een positief begin. Of voor Jali, die je hierboven ziet en die staat voor harmonie en eenheid.

noosa-amsterdam, noosa-amsterdam chunks, noosa-amsterdam petite-ring, noosa-amsterdam sieraden, noosa-amsterdam accessoires, noosa-amsterdam kopen, noosa-amsterdam herfst/winter 2014, noosa-amsterdam petite collectie, noosa-amsterdam petite chunks, fashion is a party, fashion blog, zilveren rings, etnische ring, handgemaakte ring
noosa-amsterdam, noosa-amsterdam chunks, noosa-amsterdam petite-ring, noosa-amsterdam sieraden, noosa-amsterdam accessoires, noosa-amsterdam kopen, noosa-amsterdam herfst/winter 2014, noosa-amsterdam petite collectie, noosa-amsterdam petite chunks, fashion is a party, fashion blog, zilveren rings, etnische ring, handgemaakte ring

Ik heb één Petite-ring met drie verschillende chunks, maar het lijkt me geweldig om meerdere Petite-rings te combineren samen met andere zilveren ringetjes. Dat geeft zo’n heerlijk etnische vibe! Als ik een keer meerdere Petite-rings heb, zou ik zeker de chunks voor bijvoorbeeld mijn verjaardag vragen, omdat het me mooi lijkt als anderen een symbool voor me uitkiezen. Gelukkig zijn de chunks heel kado-vriendelijk: je hebt er al één vanaf €7,95.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties