logo
24 October 2014

& Other Stories Amsterdam

Gepost in fashion

& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog& other stories, & other stories amsterdam, & other stories nederland, & other stories webshop, & other stories opening, & other stories heiligeweg, & other stories herfst/winter 2014, & other stories accessories, & other stories beauty, & other stories jewelry, & other stories shoes, fashion is a party, fashion blog

Pas toen ik woensdagavond bij de opening van & Other Stories Amsterdam was, realiseerde ik me hóeveel ik eigenlijk van & Other Stories houd. Terwijl ik best al wist dat & Other Stories een favoriet van me is: ik heb online al verschillende keren besteld en ik ben afgelopen zomer twee keer bij & Other Stories in Antwerpen geweest. Daar kon ik toen echt rondjes in blíjven lopen: van het snuffelen aan de beauty producten tot het passen van alle schoenen tot het voelen aan de mooie stoffen.

Dus ja: ik ben zeer blij dat ik niet meer meer dan twee uur in de auto hoef te zitten voor & Other Stories, maar gewoon even langs kan in eigen land als ik in Amsterdam ben.

Als je van mode houdt, dan houd je ongetwijfeld van & Other Stories. De winkel in Amsterdam vind je aan de Heiligeweg.

P.S. Iets anders: er staat een nieuwe behind the blog online!

Foto’s door mij en Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties