logo
9 November 2014

Alexander Wang x H&M donzen jack

Gepost in fashion

alexander wang x h&m, alexander wang x h&m donzen jack, zilveren jack, winterjas, h&m, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m shoplog, alexander wang x h&m blogger, alexander wang x h&m heren, alexander wang x h&m coat, alexander wang x h&m jasalexander wang x h&m, alexander wang x h&m donzen jack, zilveren jack, winterjas, h&m, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m shoplog, alexander wang x h&m blogger, alexander wang x h&m heren, alexander wang x h&m coat, alexander wang x h&m jas

Ik had nooit verwacht dat ik met dít thuis zou komen donderdag. Om een paar redenen:

– Het is het duurste item uit de hele collectie.

– Het komt uit de herencollectie en ik koop nooit uit herencollecties.

– Er was een tijd dat ik bomberjacks het vreselijkste op aarde vond.

Dat laatste is niet meer zo, maar dat wil nog niet meteen zeggen dat ik er nu veel geld voor over heb natuurlijk.

Eigenlijk had Bas dit Alexander Wang x H&M donzen jack op het oog, maar toen hij hem aan had vonden we allebei dat hij niet bijzonder genoeg was voor het geld dat hij kost. Toen deed ik ‘m aan – een beetje voor de gein- en waren we het er allebei over eens dat hij mij eigenlijk veel beter stond.

Plus het feit dat de jas echt heel warm is (en ik het de hele winter ijskoud heb), plus het feit dat ik nog geen winterjas als deze heb en sowieso wel een winterjas kan gebruiken. Mijn enige écht warme jas is deze van vorig jaar, maar die heeft een beetje te veel regen gezien en is daardoor niet echt mooi meer. Deze reacties hielpen overigens ook niet echt mee bij het laten hangen van de jas ;-).

Conclusie: met deze Alexander Wang x H&M aanwinst ging ik naar huis.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties