logo
10 November 2014

philosophy miracle worker overnight

Gepost in beauty

philosophy, philosophy ici paris xl, philosophy miracle worker overnight, philosophy miracle worker overnight review, philosophy skincare, philosophy hope in a jar for dry skin, beautyblog, fashion is a party, philosophy full of promise eye cream

Ik heb inmiddels een aantal philosophy producten geprobeerd (waaronder mijn favoriet, de full of promise eye cream) en ben echt fan geworden van het merk. Nu heb ik weer een nieuw philosophy product geprobeerd: de miracle worker overnight, die zowel voor mij nieuw is, als nieuw te koop is in Nederland.

De philosophy miracle worker overnight heb ik al een tijdje in huis, maar ik heb even gewacht erover te schrijven omdat ik een tijdje geleden heel veel last had van eczeem op mijn lichaam (maar ook op wat plekjes op mijn gezicht), toen een allergie bleek te hebben en toen bang was dat ik voor deze crème allergisch was, maar inmiddels durf ik wel vast te stellen dat dat gelukkig niet zo is en ben ik ook van mijn eczeem verlost (voor hoe lang dat mag duren…).

De philosophy miracle worker overnight is een ‘age-resetting anti-wrinkle moisturizer’ en heeft als slogan ‘miraculous mornings begin at night’. En inderdaad: een gehydrateerde huid in de ochtend moet je (vooral) in de nacht realiseren, dus ik ben blij dat deze philosophy crème dat doet.

philosophy, philosophy ici paris xl, philosophy miracle worker overnight, philosophy miracle worker overnight review, philosophy skincare, philosophy hope in a jar for dry skin, beautyblog, fashion is a party, philosophy full of promise eye cream

Want ja, hydrateren doet deze crème prima, al valt hij me toch wat tegen nadat ik er wat positieve reviews gelezen had. Die positieve reviews maakten juist dat ik ‘m graag wilde proberen, ook al zou je bij mijn jonge huid niet één, twee, drie aan een anti-rimpel crème denken.

Ik denk dat de crème me wat tegenvalt omdat mijn huid gewoon extreem droog is, dus ik bij het proberen van een crème vrijwel alleen let op hoe goed de crème hydrateert. En dat doet de philosophy hope in a jar for dry skin beter, vind ik (maar ja, die is dus ook speciaal voor de droge huid gemaakt).

Ik snap natuurlijk dat de philosophy miracle worker overnight niet zozeer gemaakt is voor de hele droge huid, als wel om te fungeren als anti-rimpel (of moet ik schrijven ‘anti-aging’?) crème. Of deze crème mijn toekomstige rimpels tegen gaat houden, is op dit moment alleen moeilijk te beoordelen natuurlijk.

Wat ik de crème verder niet ten goede vind komen is dat hij vrij apart ruikt. Ik vind de geur heel moeilijk te omschrijven: hij is wat kruidig en niet vies, maar ook niet lekker.

Ik vind de philosophy miracle worker overnight een prima nachtcrème, maar helaas toch niet de meest geschikte voor mijn droge en jonge huid. Omdat ik geen vette huid heb, kan ik ‘m voor de vette huid moeilijk beoordelen, maar ik kan me voorstellen dat hij dan beter tot zijn recht komt.

De philosophy miracle worker overnight crème is voor €53,95 exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties