logo
20 November 2014

Shoppen in Citymall Almere

Gepost in beauty, fashion, overig

citymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blog

citymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blog

Laatst ging ik een dagje shoppen in Citymall Almere. In Almere was ik al wel eens geweest, maar eerlijk gezegd was ik er nooit veel verder gekomen dan de Primark. Dit keer stond er iets anders op het programma: de Citymall dus. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar werd oprecht positief verrast.

Natuurlijk is Almere niet te vergelijken met Amsterdam. Amsterdam is oud en veelal pittoresk, Almere is nieuw en… minder pittoresk. Daar staat echter veel tegenover: waar de meeste mensen overal behalve in de Kalverstraat willen zijn op zaterdagmiddag, is de Citymall Almere ontzettend ruim opgezet en heb je er dus altijd ruimte en overzicht genoeg. Niet alleen in de straten, maar ook in de winkels en voorzieningen. Verder zijn zowel het station als betaalbare parkeerplekken vlakbij, iets wat de Citymall heel toegankelijk en praktisch maakt.

citymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogcitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogcitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogcitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogcitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blog

Dat alles er nieuw is heeft misschien nadelen, maar dus ook voordelen: alles is ingericht aan de hand van onze huidige wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan WiFi door het hele Centrum heen, een grote 2theloo en de horecagelegenheden bij elkaar op één plein, zodat je in één oogopslag weet waar je uit kunt kiezen als je wat wilt eten (vind ik handig!). Ook zijn er overdekte gedeeltes voor als het regent, maar zijn deze wel van glas, zodat het winkelcentrum niet donker en grijs, maar juist heel fris en open oogt.

citymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogcitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogcitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogShoppen in Citymall Almere / Fashion is a partycitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blog

In de Citymall Almere vind je veel verschillende soorten winkels – van exclusieve pop-up shops tot bekende ketens als ZARA, H&M en Bershka-, maar bijvoorbeeld ook kappers, een bioscoop en gratis kinderopvang. Ik vond het winkelaanbod fijn en afwisselend. Ik heb in de Citymall echt een paar winkels ontdekt (zoals Villa Chocola en Aveda) die ik in Amsterdam niet gauw zou ontdekken omdat daar zóveel keuze is, dat ik altijd maar weer naar mijn vaste prikjes ga.

citymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogcitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogcitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blog

Bij Aveda bleef ik iets langer plakken dan gepland, omdat ik dacht: nu ik toch dit winkelcentrum aan het ontdekken ben, vind ik het wel leuk om niet alleen winkels te bezoeken, maar ook een treatment te ondergaan. Aangezien er wel weer wat dode puntjes van mijn haar af mochten liet ik mezelf knippen, al klinkt ‘knippen’ simpeler dan wat je er bij Aveda voor krijgt. Voor het bedrag dat ik moest afrekenen (€45,-) kreeg ik echt waar voor mijn geld: naast een knipbeurt werd mijn haar twee keer gewassen, kreeg ik een hand- en hoofdmassage (alhoewel ik voor die laatste geen tijd meer had, dus daar heb ik voor bedankt), een proefpakketje van de Aveda producten die het beste bij mijn haar passen en werd mijn haar uitgebreid in model geföhnd. Een make-up touch up hoorde er ook nog bij, maar de kapster zei: ‘Die heb jij niet nodig’. Dat heb ik maar als compliment beschouwd ;-).

citymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blog

Naast Aveda vond ik de Rivièra Maison Outlet een hoogtepunt van Citymall Almere. Voor woonliefhebbers is Rivièra Maison ongetwijfeld een hebberig makende naam en in de Citymall zit de enige outlet van de keten in ons land. Zeker als je bijvoorbeeld nog wat niet-zo-standaard kerstspullen in wilt slaan de komende tijd, kan ik je de outlet aanraden.

citymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogcitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blogcitymall almere, winkelen in almere, shoppen in almere, shop report, winkels citymall almere, citymall almere parkeren, citymall almere kinderopvang, aveda citymall almere, kaky.nl, taft shoes, vitamin store, villa chocola, rituals, rivière maison outlet, stumble boekhanding, mango, citymall almere review, citymall almere shop report, gesponsorde post, blogger, modeblog, fashion blog

Aangezien december er weer aankomt ging ik met volle tassen (waaronder dus decemberkadootjes) naar huis. Zijn jullie benieuwd wat ik gekocht heb?


– Dit is een gesponsorde post-

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties