logo
14 November 2014

Urban Decay Vice 3 eyeshadow palette

Gepost in beauty

urban decay, urban decay vice 3, urban decay vice 3 eyeshadow palette, urban decay eyeshadow, urban decay vice 3, sephora.fr, sephora nederland, sephora webshop nederland, sephora.fr nederland, bestellen bij sephora, verzendkosten sephora, urban decay vice 3 europe, urban decay vice 3 nederland, urban decay nederland, urban decay vice 3 swatches, urban decay vice 3 review, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Het Urban Decay Vice 3 eyeshadow palette is al weken, misschien wel máánden te koop in de VS, maar pas sinds kort via de Franse Sephora en zo vanuit Nederland verkrijgbaar. Eindelijk, want ik keek echt al heel lang uit naar dit palette. De andere twee Vice paletten ontdekte ik pas toen ze al niet meer te koop waren, dus bij deel 3 besloot ik mijn slag te slaan.

urban decay, urban decay vice 3, urban decay vice 3 eyeshadow palette, urban decay eyeshadow, urban decay vice 3, sephora.fr, sephora nederland, sephora webshop nederland, sephora.fr nederland, bestellen bij sephora, verzendkosten sephora, urban decay vice 3 europe, urban decay vice 3 nederland, urban decay nederland, urban decay vice 3 swatches, urban decay vice 3 review, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Met dit palette kun je alle kanten uit: een van een subtiele, lichte look tot zware smokey eyes tot kleur, kleur en nog meer kleur. En dat allemaal met de pigmentatie zoals we die van Urban Decay gewend zijn.

urban decay, urban decay vice 3, urban decay vice 3 eyeshadow palette, urban decay eyeshadow, urban decay vice 3, sephora.fr, sephora nederland, sephora webshop nederland, sephora.fr nederland, bestellen bij sephora, verzendkosten sephora, urban decay vice 3 europe, urban decay vice 3 nederland, urban decay nederland, urban decay vice 3 swatches, urban decay vice 3 review, beautyblog, fashion blog, fashion is a partyurban decay, urban decay vice 3, urban decay vice 3 eyeshadow palette, urban decay eyeshadow, urban decay vice 3, sephora.fr, sephora nederland, sephora webshop nederland, sephora.fr nederland, bestellen bij sephora, verzendkosten sephora, urban decay vice 3 europe, urban decay vice 3 nederland, urban decay nederland, urban decay vice 3 swatches, urban decay vice 3 review, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Dit palette is het holiday palette van Urban Decay (bedoeld voor de feestdagen dus, al vind ik het niet erg ‘feestdagen-achtig’) en bestaat uit twintig kleuren oogschaduw, een twee-in-één kwastje, een spiegel en een beschermhoes. Die laatste is wel nodig, want hoe het komt weet ik niet, maar mijn Vice 3 is inmiddels al iets beschadigd aan een hoekje: de zilveren laag aan de buitenkant is heel dun en laat snel los.

De spiegel aan de binnenkant is voor mij niet nodig, want ik gebruik thuis toch mijn eigen spiegel en dit palette is er niet één die je snel meeneemt voor een touch up onderweg (bovendien wordt zo’n “interne” spiegel toch continu vies). Vinden jullie een spiegel in een palette wel handig?

Met de kwastjes ben ik wel blij hoor: deze zijn van goede kwaliteit en lekker zacht.

urban decay, urban decay vice 3, urban decay vice 3 eyeshadow palette, urban decay eyeshadow, urban decay vice 3, sephora.fr, sephora nederland, sephora webshop nederland, sephora.fr nederland, bestellen bij sephora, verzendkosten sephora, urban decay vice 3 europe, urban decay vice 3 nederland, urban decay nederland, urban decay vice 3 swatches, urban decay vice 3 review, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

De verpakking van dit Vice 3 palette is wat mij betreft echt haar paradepaardje: hij ziet er zo super flitsend uit! Lekker kleurrijk en flashy: helemaal mijn ding. Het palette voelt ook stevig en degelijk aan, alleen dat snel te beschadigen zilveren laagje is dus wat minder.

Hieronder zie je swatches van de twintig oogschaduws: een enkele veeg zonder primer. Ziet er goed uit, toch? Sommigen vond ik wat korrelig en daarmee wat gevoelig voor fall out, maar de meesten waren lekker zacht en voelden heel fijn aan. Er zit er niet één bij waarvan de pigmentatie me tegenviel.

urban decay, urban decay vice 3, urban decay vice 3 eyeshadow palette, urban decay eyeshadow, urban decay vice 3, sephora.fr, sephora nederland, sephora webshop nederland, sephora.fr nederland, bestellen bij sephora, verzendkosten sephora, urban decay vice 3 europe, urban decay vice 3 nederland, urban decay nederland, urban decay vice 3 swatches, urban decay vice 3 review, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Dit weekend zal ik een Face of the Day met jullie delen waarvoor ik het palette gebruikte. Stay tuned!

Het Urban Decay Vice 3 palette is vanuit Nederland (bijvoorbeeld?) te koop bij sephora.fr voor €49,-.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties