logo
14 November 2014

Miss Wang

Gepost in fashion

alexander wang, alexander wang x h&m, alexander wang x h&m donzen jack, bomberjack, zilveren jas, winterjas, fashion is a party, fashion blog, damesjas, winterjas dames, winterjas dons, winterjas bomber, alexander wang x h&m jas, alexander wang x h&m coatalexander wang, alexander wang x h&m, alexander wang x h&m donzen jack, bomberjack, zilveren jas, winterjas, fashion is a party, fashion blog, damesjas, winterjas dames, winterjas dons, winterjas bomber, alexander wang x h&m jas, alexander wang x h&m coatalexander wang, alexander wang x h&m, alexander wang x h&m donzen jack, bomberjack, zilveren jas, winterjas, fashion is a party, fashion blog, damesjas, winterjas dames, winterjas dons, winterjas bomber, alexander wang x h&m jas, alexander wang x h&m coat

Nog even wat aanfoto’s van mijn Alexander Wang x H&M aanwinst. Ik heb geen nek meer, maar ook geen (last van) kou. Koning Winter mag haar intrede doen.

Nee, het is zeker niet de meest flatteuze die ik ooit gehad heb, maar toch ben ik verliefd op mijn winterjas.

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties