logo
1 December 2014

Baby, it’s cold outside

Gepost in mijn outfits

baby it's cold outside, river blue accessories, faux fur coat, bontjas, palladium boots, leopard boots, luipaard laarzen, h&m trend, fashionology, gesponsorde post, sponsored post, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfitsbaby it's cold outside, river blue accessories, faux fur coat, bontjas, palladium boots, leopard boots, luipaard laarzen, h&m trend, fashionology, gesponsorde post, sponsored post, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfitsbaby it's cold outside, river blue accessories, faux fur coat, bontjas, palladium boots, leopard boots, luipaard laarzen, h&m trend, fashionology, gesponsorde post, sponsored post, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfitsbaby it's cold outside, river blue accessories, faux fur coat, bontjas, palladium boots, leopard boots, luipaard laarzen, h&m trend, fashionology, gesponsorde post, sponsored post, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfitsbaby it's cold outside, river blue accessories, faux fur coat, bontjas, palladium boots, leopard boots, luipaard laarzen, h&m trend, fashionology, gesponsorde post, sponsored post, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfitsbaby it's cold outside, river blue accessories, faux fur coat, bontjas, palladium boots, leopard boots, luipaard laarzen, h&m trend, fashionology, gesponsorde post, sponsored post, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits

OMG, het is zo koud geworden opeens! Als het koud is en ik toch nog enigszins elegant voor de dag wil komen, draag ik niets liever dan een (nep)bontjas. Ik draag sowieso graag faux fur jassen, maar als het erg koud is voelen ze echt als een kleedje waar je je in kunt wikkelen. Deze zwarte is van River Blue Accessories en super betaalbaar.

Zoals de naam al doet vermoeden verkoopt River Blue veel accessoires als sieraden, sjaals, telefoonhoesjes en hoedjes, maar daarnaast ook kleding en schoenen. Een echte aanrader vind ik deze taupe pumps, die voor een mini prijs van jou zijn.

Mocht je toch vooral behoefte hebben aan iets dat je warm gaat houden de komende weken tot maanden, shop dan mijn River Blue jas. Of je hint wat hier en daar naar je vriend, ouders of een andere Sinterklaas.

Vergeet niet op de hoogte te blijven van River Blue’s betaalbare items via Facebook!


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties