logo
6 December 2014

Catrice Crushed Crystals Stardust nagellak

Gepost in beauty

catrice crushed crystals stardust nagellak, catrice crushed crystals nagellak, catrice crushed crystals stardust swatch, glitternagellak, silveren nagellak, kerst make-up, holiday make-up, glitternagellak, feestelijke nagellakcatrice crushed crystals stardust nagellak, catrice crushed crystals nagellak, catrice crushed crystals stardust swatch, glitternagellak, silveren nagellak, kerst make-up, holiday make-up, glitternagellak, feestelijke nagellak

Deze Catrice Crushed Crystals Stardust nagellak zit in de vaste collectie van Catrice en is über feestelijk. Ik zou ‘m dan ook zeker even “oppikken” voor de feestdagen als je een rood- of groenhater bent ;-).

Helaas dekt de lak niet zo goed. Dit zijn wel vier tot vijf laagjes: pas dan krijg je dit volledig dekkende resultaat. Je zou ‘m echter ook met één of twee laagjes over bijvoorbeeld een zwarte of zilveren nagellak kunnen dragen.

Catrice Crushed Crystals Stardust kost €3,39 en is te koop bij Kruidvat. Hier vind je lak in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties