logo
12 December 2014

Terug uit Londen!

Gepost in overig

citytrip naar londen, terug uit londen, instagram, fashion is a party instagram, fashion is a party bas, december citytrip londen, kerstsfeer londen, cheap monday london, lush london, & other stories london, h&m oxford circus london, guru make up emporium london

Hi allemaal! Ik ben sinds vannacht weer terug van een citytrip naar Londen! Op dit moment ben ik nog half mijn tas aan het uitpakken, half alle foto’s aan het uploaden, half mijn mailbox aan het doorspitten, half de aandacht voor mijn dieren aan het inhalen en zo nog honderd van die dingen waarvan je het gevoel hebt er vréselijk mee achter te lopen als je slechts drie dagen weg bent geweest.

Ik heb het echt super leuk gehad. Londen was eigenlijk nog veel toffer dan ik me had voorgesteld, al weet ik niet zo goed wat ik me erbij had voorgesteld.

Ik heb er mijn ogen uitgekeken en ik was heel vaak stil omdat ik gewoon overwhelmed was door alle toffe winkels en dergelijke die ik zag. Bas zei: ‘Normaal word je altijd enthousiast als je toffe dingen ziet, maar nu zag je zóveel dat ik je gewoon niet meer hoorde’. Dat is waar, haha. Steeds als ik dacht: oké, nu pakken we de metro naar een toch best afgelegen gebied of nu houden de winkelstraten wel op, zat er gewoon óók of wéér een MAC, H&M of COS.

Ja, ik zou er echt zó gaan wonen als ik het kon betalen, maar helaas is het is er echt poepieduur. Dat wordt dus op water en brood leven tijdens Kerst, haha.

Vinden jullie het leuk om uitgebreide London diaries te zien? Ik denk dat het er meer worden dan één diary, want ik heb echt heel veel foto’s gemaakt met mijn telefoon en kiezen is niet leuk.

In ieder geval komen er outfitposts aan uit The City, dus bereid je voor op een weekend vol Londen hier. I hope you’ll like it!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties