logo
16 December 2014

Pieces Golden Chocolate en essence Come to Town The Most Wonderful Tree Lametta Topper

Gepost in beauty

Pieces Golden Chocolate,  essence Come to Town The Most Wonderful Tree Lametta Topper, pieces nagellak, pieces golden chocolate swatch, essence come to town collection, essence come to town review, essence come to town swatches, essence come to town lametta topper, glitternagellak, kerstnagellak, christmas nail polish, holiday nail polish, christmas make-up, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerPieces Golden Chocolate,  essence Come to Town The Most Wonderful Tree Lametta Topper, pieces nagellak, pieces golden chocolate swatch, essence come to town collection, essence come to town review, essence come to town swatches, essence come to town lametta topper, glitternagellak, kerstnagellak, christmas nail polish, holiday nail polish, christmas make-up, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De essence Come to Town collectie ligt al even in de winkels, dus er is al het één en ander van uitverkocht, maar ik wist laatst toch nog een nagellak uit de collectie te scoren. Of eigenlijk een nagellak topper. Hij heet ‘The Most Wonderful Tree’ en het is een ‘Lametta Topper’. Ik vroeg me af wat lametta is en heb het even nagevraagd. Lametta blijken van die ‘tinsels’ (lange dunne slierten) te zijn die je in de kerstboom kunt hangen. In deze nagellak topper zitten inderdaad lametta look alikes: van die glitters in de vorm van strookjes. Ik draag The Most Wonderful Tree hier over een ‘donkergouden’ – ik weet niet hoe ik de kleur anders moet omschrijven- nagellak van Pieces.

Deze combinatie van lakjes zit nu al zo’n anderhalve week op mijn nagels. Ze geven me echt een kerstgevoel, waardoor ik ze gewoon een tweede keer heb aangebracht (want nee: zó lang blijft nagellak nou ook weer niet bij me zitten). Pieces Golden Chocolate dekt in één laagje en ook van The Most Wonderful Tree Lametta Topper draag ik hier maar één laagje: zoals je ziet geeft hij heel goed glitters af. Wel brengt de topper niet heel gemakkelijk aan. De lak is vrij dik en soms brengen de glitters niet helemaal gelijkmatig aan. Na een paar nagels krijg je in dat aanbrengen echter wel wat meer handigheid.

Pieces Golden Chocolate is al vrij oud en volgens mij niet meer te koop. De essence Come to Town collectie is online al compleet uitverkocht, maar misschien kun je in een Kruidvat filiaal nog wat vinden? De collectie is als het goed deze maand nog te koop bij Kruidvat, maar zolang de voorraad strekt. The Most Wonderful Tree Lametta Topper kost maar €1,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties