logo
22 December 2014

Fuzzy en fringes

Gepost in mijn outfits

fuzzy cardigan, long fuzzy cardigan, oversized t-shirt, fringe boots, statement oorbellen, h&m trend, grijze skinny jeans, zwarte skinny jeans, natide ooink, yeti vest, fashion is a party outfits, asos t-shirt, vero moda jeans, vanharen laarzen, vanharen fringe laarzen, fashion is a party outfits, fashion bloggerfuzzy cardigan, long fuzzy cardigan, oversized t-shirt, fringe boots, statement oorbellen, h&m trend, grijze skinny jeans, zwarte skinny jeans, natide ooink, yeti vest, fashion is a party outfits, asos t-shirt, vero moda jeans, vanharen laarzen, vanharen fringe laarzen, fashion is a party outfits, fashion bloggerfuzzy cardigan, long fuzzy cardigan, oversized t-shirt, fringe boots, statement oorbellen, h&m trend, grijze skinny jeans, zwarte skinny jeans, natide ooink, yeti vest, fashion is a party outfits, asos t-shirt, vero moda jeans, vanharen laarzen, vanharen fringe laarzen, fashion is a party outfits, fashion bloggerfuzzy cardigan, long fuzzy cardigan, oversized t-shirt, fringe boots, statement oorbellen, h&m trend, grijze skinny jeans, zwarte skinny jeans, natide ooink, yeti vest, fashion is a party outfits, asos t-shirt, vero moda jeans, vanharen laarzen, vanharen fringe laarzen, fashion is a party outfits, fashion bloggerfuzzy cardigan, long fuzzy cardigan, oversized t-shirt, fringe boots, statement oorbellen, h&m trend, grijze skinny jeans, zwarte skinny jeans, natide ooink, yeti vest, fashion is a party outfits, asos t-shirt, vero moda jeans, vanharen laarzen, vanharen fringe laarzen, fashion is a party outfits, fashion blogger

De combinatie van laarzen met fringes, het oversized t-shirt en het lange ‘yeti vest’ in deze outfit doen me een beetje denken aan een oermens, haha. Is it just me? Waarschijnlijk niet, want daar is het yeti vest een yeti vest voor tenslotte.

De oorbellen zijn qua stijl compleet anders en daarom in vrij groot contrast met de rest. Toch vind ik het contrast niet zo groot dat het niet past of klopt, ik vind het contrast tussen de oorbellen en de kleding wel “spannend” in dit geval.

Ik draag:

ASOS grijs oversized t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend lang fuzzy vest (hier kun je een look alike vinden)
Vero Moda donkergrijze skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren taupe fringe boots (hier kun je look alikes vinden)
H&M Trend statement oorbellen (hier kun je look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Natide Ooink

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties