logo
2 December 2014

GOSH Velvet Touch Yours Forever lipstick

Gepost in beauty

gosh lipstick, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch yours forever lipstick, gosh yours forever, gosh yours forever swatch, gosh yours forever review, knalroze lipstick, roze lipstick, felle lipstick, budget lipstick, gosh lipsticks swatches, kruidvat, gosh aanbieding, gosh najaar 2014, beautyblog, fashion is a partygosh lipstick, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch yours forever lipstick, gosh yours forever, gosh yours forever swatch, gosh yours forever review, knalroze lipstick, roze lipstick, felle lipstick, budget lipstick, gosh lipsticks swatches, kruidvat, gosh aanbieding, gosh najaar 2014, beautyblog, fashion is a party

Al eerder liet ik jullie de GOSH Velvet Touch lipsticks in Boheme en Nude zien. Vandaag is het tijd voor mijn favoriet van de drie: de knalroze GOSH Velvet Touch Yours Forever lipstick. Deze is even zacht en daarmee lief voor de lippen als de andere GOSH Velvet Touch lipsticks, maar deze is daarnaast ook nog eens top gepigmenteerd en dus volledig dekkend zonder dat je vijf laagjes aan hoeft te brengen.

gosh lipstick, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch yours forever lipstick, gosh yours forever, gosh yours forever swatch, gosh yours forever review, knalroze lipstick, roze lipstick, felle lipstick, budget lipstick, gosh lipsticks swatches, kruidvat, gosh aanbieding, gosh najaar 2014, beautyblog, fashion is a party

Volgens de Kruidvat webshop is Yours Forever rood, maar ik vind ‘m toch echt roze. Wel snap ik wat Kruidvat bedoelt, want deze lipstick is niet echt “zuurstokroze”, maar donkerroze en daarmee meer in de buurt van rood dan een super roze lipstick als MAC Candy Yum Yum. Ook ziet de lipstick er in de huls wat roder uit dan op de lippen.

Doordat de GOSH Velvet Touch lipsticks zo zacht zijn, zijn ze niet super long lasting – ik schreef het al eerder-, maar je kunt natuurlijk altijd wat long lasting trucjes toepassen om ze dat wel te maken. Eén zo’n trucje vind je in mijn pictorial post die ik vorige week postte.

gosh lipstick, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch yours forever lipstick, gosh yours forever, gosh yours forever swatch, gosh yours forever review, knalroze lipstick, roze lipstick, felle lipstick, budget lipstick, gosh lipsticks swatches, kruidvat, gosh aanbieding, gosh najaar 2014, beautyblog, fashion is a party

Met hun prijs van €9,49 zijn de GOSH Velvet Touch lipsticks goed betaalbaar, zeker als je wacht tot er weer een keer een fijne GOSH aanbieding voorbij komt. Wanneer dat zover is zou ik GOSH Yours Forever in ieder geval zeker in je (digitale) Kruidvat mandje stoppen!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties