logo
15 December 2014

London diary dag 3

Gepost in overig

london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep

Ik weet niet of het al gênant wordt, maar ook de derde dag in Londen gingen we niet naar de Big Ben, Buckingham Palace of al die andere culturele dingen. Opnieuw zaten we in de winkels. En voor wie zich afvroeg of Bas dat wel volhoudt: ja, gelúkkig heb ik een vriend die winkelen ook leuk vindt. Als hij te lang achter mij aan moet lopen dan wordt hij wel vervelend hoor, maar dat is andersom ook zo, haha.

london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
De huisjes in Londen zijn heel schattig! Dat had ik al geschreven -ik weet het-, maar hierbij nog een voorbeeld.


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
De derde dag waren we echt nog een beetje kapot van de twee dagen met veel indrukken ervoor en de korte nacht dáárvoor, dus we gingen pas het einde van de ochtend op stap. Eerst eventjes wat drinken in dit leuke tentje.


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Chocolate brownie milkshake??? Ik nam toch maar de orange, carrot and ginger juice.


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Hebben we al een ZARA Home winkel in Nederland? Nee toch?


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Helemaal per ongeluk kwam ik deze make-up hemel tegen: Guru Make Up Emporium.


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Met super veel toffe merken, zoals bijvoorbeeld Ben NYE.


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
…en OCC!


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
…en Bioderma!


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Ik wist niet waar ik kijken moest joh! Gelukkig is er ook een webshop, kan ik daar nog eens op mijn gemak neuzen.


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Vervolgens gingen we op zoek naar & Other Stories. Die we vonden, zoals je ziet. Wat een prachtig pand hè?


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Deze trui zag ik al bij de opening van & Other Stories Amsterdam en vind ik nog steeds heel tof.


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Vervolgens gingen we weer naar H&M, waar Bas dit bomberjack kocht.


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Vervolgens gingen we vroeg avondeten, omdat we rond etenstijd op het vliegveld zouden zijn en we niet wisten of we daar gelegenheid zouden hebben om te eten. Dit was lekker, maar ik vond het wel moeilijk eten hoor. Geef mij maar gewoon een mes en vork.


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Vlak voordat we richting vliegveld zouden gaan stuitte ik nog op een Illamasqua winkel. Ik was al bij een counter in Selfridges geweest, maar nog niet in een echte Illamasqua winkel. Ik móest echt nog heel snel even naar binnen.


london diary, londen diary, londen citytrip, londen december 2014, london christmas, london kerstshoppen, guru make up emporium, occ cosmetics, ben nye, illamasqua, h&m london, & other stories, bioderma, zara home, noodlesoep
Wat een kleurtjes!Nou, dit waren ze alweer: mijn London diary posts. Bekijk nog even dag 1 en dag 2 als je dat nog niet gedaan hebt. En hoop voor me dat ik nog eens terug kan naar deze geweldige stad (dan zal ik terug hopen voor jou)!

P.S. Er staat een nieuwe behind the blog online, waarin ik terugblik op mijn blog in 2014. Hij is lang, ga er even rustig voor zitten. Tenminste: ik voel me vereerd als je dat doet.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties