logo
9 December 2014

Off to London!

Gepost in overig

off to london, londen, weekend londen, londen tips, london fashion, londen winkels, londen blogger, fashion is a party, fashion is a party londen, fashion blogger, city trip, verjaardag, vogue januari 2015

Voor mijn verjaardag in oktober kreeg ik van Bas drie dagen naar Londen! Vandaag gaan we!

Tot ik terug ben heb ik posts voor jullie klaargezet en aan het einde van de week zal ik jullie ‘bijpraten’ met één of meerdere Londen updates. Kun je zo lang niet wachten, volg je me dan vooral op Instagram, mocht je dat nog niet doen.

Ohja: dit wordt mijn eerste keer naar Londen, dus alle tips zijn welkom.

Bye bye, I’m off to London now!

P.S. Er staat een nieuwe behind the blog online! Lees ‘m hier.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties