logo
3 December 2014

philosophy radiant & refined trial kit

Gepost in beauty

philosophy, philosophy skin care, philosophy hope in a jar, philosophy ici paris xl, philosophy radiant & refined trial kit, philosophy cleanser, philosophy when hope is not enough serum, philosophy gift set, philosophy review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Al eerder schreef ik dat ik fan ben van philosophy. Ik moet alleen nog even uitvinden welke producten van dit skin care merk nou precies wel goed bij me passen en welke minder. En dat doe je door ze te proberen!

Door middel van de ‘trial kit’ die philosophy heeft samengesteld wordt dit me wat makkelijker gemaakt. In de kit zitten namelijk drie philosophy bestsellers in een niet te grote verpakking die je voor een vriendelijke prijs kunt proberen. Zo kun je de producten wat langer proberen dan met een sample (bij skin care is dit erg prettig) en ben je niet in één keer veel geld kwijt aan een product dat je uiteindelijk toch niet zo goed bevalt.

De trial kit zorgt voor een ‘radiant & refined’ skin en bestaat uit een purity made simple cleanser, when hope is not enough serum en hope in a jar moisturizer. De kit is bedoeld voor een normale tot gecombineerde huid en gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen.

Dat laatste heb ik nog niet nodig, maar desalniettemin vind ik deze philosophy producten fijn. Het is prettig dat ze op elkaar zijn afgestemd, zo kun je ‘s avonds echt een ritueel van ze maken. Je begint met de cleanser, die je make-up weghaalt en de poriën schoonmaakt. De cleanser is ook geschikt om oogmake-up te verwijderen, maar dit doe ik toch liever met een dunnere lotion. Na de cleanser gebruik je het hydrating antioxidant serum, die fijne lijntjes moet minimaliseren, de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf en de huid licht hydrateert. Vervolgens maak je het af met de hope in a jar moisturizer, die de huid ook beschermt, de huid verder hydrateert en voor een gezonde glow zorgt. Natuurlijk kun je dit complete ritueel ook in de ochtend toepassen, maar ik gebruik eerlijk gezegd alleen in de avond een cleanser (geef ik nu een heel slecht voorbeeld?).

philosophy, philosophy skin care, philosophy hope in a jar, philosophy ici paris xl, philosophy radiant & refined trial kit, philosophy cleanser, philosophy when hope is not enough serum, philosophy gift set, philosophy review, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Alle drie de producten ruiken weer vrij apart vind ik, net zoals de miracle worker overnight deed. Het zijn geuren die ik heel moeilijk kan omschrijven. Ze zijn niet storend, maar wel echt opvallend.

Van de drie producten zijn het serum en de moisturizer mijn favoriet. De cleanser is ook goed, maar vind ik niet heel bijzonder ten opzichte van andere cleansers die ik heb geprobeerd. Door mijn droge huid koop ik zelf liever de hope in a jar for dry kin dan de “normale” hope in a jar, maar heb jij een normale of gecombineerde huid, dan kan ik de laatste zeker aanraden.

De cleanser is 90 ml., het serum 11.1 ml., en de jar 30 ml. Voor het drietal betaal je €25,50. Als je dat vergelijkt met de reguliere prijzen van de producten (wat ik niet helemaal kan doen, omdat het om hoeveelheden gaat die volgens mij los niet verkrijgbaar zijn), dan doe je een heel goede koop. Zoek je dus nog iets voor je moeder, tante, oma of beste vriendin voor onder de boom, dan is deze philosophy radiant & refind trial kit wellicht een idee.

philosophy is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties