logo
12 December 2014

It’s like a look alike

Gepost in fashion

alexander wang x h&m, alexander wang x h&m bomberjack, alexander wang x h&m men, grey bomber jacket, grey quilted jacket, quilted jacket, winter coat, asos bomber jacket, asos quilted jacket, sporty coat, short coat, warm coat, alexander wang look alike, alexander wang coat look alike, alexander wang x h&m coat, fashion is a party, fashion blog, designer look alike

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar toen ik deze ASOS jas tegenkwam moest ik maar aan één ding denken: mijn Alexander Wang x H&M jas. Die laatste is echt zó ontzettend warm, als deze look alike ook maar enigszins in de buurt komt dan is hij al warm genoeg om de winter mee door te komen.

Misschien gruwel je wel van grijs of zijn bomber jacks zeg maar niet jouw ding, maar als dat allebei niet het geval is kun je de ‘Grey Marl Quilted Jacket’ hier shoppen.

Linkerfoto door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties