logo
16 December 2014

Je koffer pakken in het donker

Gepost in mijn outfits

je koffer pakken in het donker, londen, fashion is a party outfit, fashion is a party londen, vanharen, veterlaarzen, fake fur jas, fake fur coat, faux fur coat, river blue accessories, striped longsleeve, gestreept t-shirt, suède shorts, kate moss x topshop, lime crime suedeberry, kensington london, londen citytrip, london december 2014je koffer pakken in het donker, londen, fashion is a party outfit, fashion is a party londen, vanharen, veterlaarzen, fake fur jas, fake fur coat, faux fur coat, river blue accessories, striped longsleeve, gestreept t-shirt, suède shorts, kate moss x topshop, lime crime suedeberry, kensington london, londen citytrip, london december 2014je koffer pakken in het donker, londen, fashion is a party outfit, fashion is a party londen, vanharen, veterlaarzen, fake fur jas, fake fur coat, faux fur coat, river blue accessories, striped longsleeve, gestreept t-shirt, suède shorts, kate moss x topshop, lime crime suedeberry, kensington london, londen citytrip, london december 2014je koffer pakken in het donker, londen, fashion is a party outfit, fashion is a party londen, vanharen, veterlaarzen, fake fur jas, fake fur coat, faux fur coat, river blue accessories, striped longsleeve, gestreept t-shirt, suède shorts, kate moss x topshop, lime crime suedeberry, kensington london, londen citytrip, london december 2014je koffer pakken in het donker, londen, fashion is a party outfit, fashion is a party londen, vanharen, veterlaarzen, fake fur jas, fake fur coat, faux fur coat, river blue accessories, striped longsleeve, gestreept t-shirt, suède shorts, kate moss x topshop, lime crime suedeberry, kensington london, londen citytrip, london december 2014

Reistip nummer 1: pak nooit je koffer in in het donker, want dan neem je zomaar een donkerblauwe maillot mee in plaats van een zwarte. Pas aan het einde van deze dag kwam ik erachter dat ie donkerblauw is in plaats van zwart. Maar dat valt ook helemaal niet zo op, toch?

Ik had niet te veel kleding en allemaal super makkelijke en comfi items meegenomen naar Londen en het verbaasde me eigenlijk dat ik er toch nog leuke en gevarieerde outfits mee kon maken. Door de oorbellen die je in mijn vorige London outfitpost zag bijvoorbeeld. En in dit geval door een random knotje op mijn hoofd, rode lippen en de binnenkant van mijn jackie die met die lippen matcht. We wisten het natuurlijk al langer, maar het zijn kleine, simpele dingen die een basic outfit opleuken.

De jas kun je trouwens winnen hè, heb je het al gezien? Klik hier om kans te maken.

Ik draag:

HEMA gestreept t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
H&M Divided zwart quilted jack (hier kun je een look alike vinden)
Kate Moss x TOPSHOP suède zwarte shorts (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte veterlaarzen (kun je hier vinden)
River Blue zwarte fake fur jas (kun je hier vinden)
Lime Crime Velvetine lip stain in ‘Suedeberry’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties