logo




11 December 2014

Throwback Thursday

Gepost in mijn outfits

throwback thursday, throwback thursday fashion is a party, terschelling, barbie, rode lipstick, new balance sneakers, tweed jas, strand, fashion is a party outfit, november 2013, outfit laagjesthrowback thursday, throwback thursday fashion is a party, terschelling, barbie, rode lipstick, new balance sneakers, tweed jas, strand, fashion is a party outfit, november 2013, outfit laagjesthrowback thursday, throwback thursday fashion is a party, terschelling, barbie, rode lipstick, new balance sneakers, tweed jas, strand, fashion is a party outfit, november 2013, outfit laagjesthrowback thursday, throwback thursday fashion is a party, terschelling, barbie, rode lipstick, new balance sneakers, tweed jas, strand, fashion is a party outfit, november 2013, outfit laagjesthrowback thursday, throwback thursday fashion is a party, terschelling, barbie, rode lipstick, new balance sneakers, tweed jas, strand, fashion is a party outfit, november 2013, outfit laagjes

Op dit moment ben ik in Londen, maar ruim een jaar geleden was ik op Terschelling. Verschil moet er zijn hè? Ik vind deze strandfoto’s die daar gemaakt zijn nog steeds erg mooi. En als ik dit schrijf moet ik weer lachen om dat kleine meisje dat toen naar me wees en tegen haar moeder zei: ‘Kijk mama, een Barbie!’. Altijd al eens Barbie genoemd willen worden. Eén keertje maar hoor.

Nu ik deze foto’s zie, zie ik natuurlijk ook weer de jas die ik hier draag. Ik zou hem weer eens van stal moeten halen! Helaas is hij niet meer te koop, maar ik heb hier een mooie look alike gevonden, die wel een stuk korter is, maar wel een een mooie, grote, warme capuchon heeft.

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties