logo
5 December 2014

Seven days seven faces

Gepost in beauty

seven days seven faces, fashion is a party, fashion blogger, bruine oogschaduw, make-up looks, fashion is a party make-up, beautyblog, flormar deluxe cashmere lipstick stylo DC29, essence 3d eyeshadow irresistable fox-trott, rimmel colour rush long lasting intense colour balm rumour has it, urban decay vice 3 eyeshadow palette, burberry effortless liquid eyeliner jet black, hema pretty lips lipgloss, lord & berry stardust loose eyeshadow light bronze, catrice absolute eye colour frozen yoghurt, catrice beautifying lip smoother apricot cream, sleek pout polish raspberry souffle, bobbi brown warm glow eye palette, gosh velvet touch lipstick nude, mac black swan pearlglide intense eye liner, illamasqua medium pencil elate, nyx lipliner plum

Het blijft leuk: spelen met make-up. Af en toe laat ik jullie het resultaat zien van dat spelen door middel van een ‘Seven days, seven faces’. Want zeven verschillende dagen betekent zeven verschillende make-up looks.

seven days seven faces, fashion is a party, fashion blogger, bruine oogschaduw, make-up looks, fashion is a party make-up, beautyblog, flormar deluxe cashmere lipstick stylo DC29, essence 3d eyeshadow irresistable fox-trott, rimmel colour rush long lasting intense colour balm rumour has it, urban decay vice 3 eyeshadow palette, burberry effortless liquid eyeliner jet black, hema pretty lips lipgloss, lord & berry stardust loose eyeshadow light bronze, catrice absolute eye colour frozen yoghurt, catrice beautifying lip smoother apricot cream, sleek pout polish raspberry souffle, bobbi brown warm glow eye palette, gosh velvet touch lipstick nude, mac black swan pearlglide intense eye liner, illamasqua medium pencil elate, nyx lipliner plum
essence 3D eyeshadow irresistable fox-trott, Shu Uemura Eyeshadow Trio, Rimmel Colour Rush Long Lasting Intense Colour Balm Rumour has it, Flormar Deluxe Cashmere Lipstick stylo DC29


seven days seven faces, fashion is a party, fashion blogger, bruine oogschaduw, make-up looks, fashion is a party make-up, beautyblog, flormar deluxe cashmere lipstick stylo DC29, essence 3d eyeshadow irresistable fox-trott, rimmel colour rush long lasting intense colour balm rumour has it, urban decay vice 3 eyeshadow palette, burberry effortless liquid eyeliner jet black, hema pretty lips lipgloss, lord & berry stardust loose eyeshadow light bronze, catrice absolute eye colour frozen yoghurt, catrice beautifying lip smoother apricot cream, sleek pout polish raspberry souffle, bobbi brown warm glow eye palette, gosh velvet touch lipstick nude, mac black swan pearlglide intense eye liner, illamasqua medium pencil elate, nyx lipliner plum
Urban Decay Vice 3 eyeshadow palette, Burberry Effortless Liquid Eyeliner n. 1 Jet Black, HEMA Pretty Lips lipgloss 12 Fiery Sunset


seven days seven faces, fashion is a party, fashion blogger, bruine oogschaduw, make-up looks, fashion is a party make-up, beautyblog, flormar deluxe cashmere lipstick stylo DC29, essence 3d eyeshadow irresistable fox-trott, rimmel colour rush long lasting intense colour balm rumour has it, urban decay vice 3 eyeshadow palette, burberry effortless liquid eyeliner jet black, hema pretty lips lipgloss, lord & berry stardust loose eyeshadow light bronze, catrice absolute eye colour frozen yoghurt, catrice beautifying lip smoother apricot cream, sleek pout polish raspberry souffle, bobbi brown warm glow eye palette, gosh velvet touch lipstick nude, mac black swan pearlglide intense eye liner, illamasqua medium pencil elate, nyx lipliner plum
Urban Decay Vice 3 eyeshadow palette, Lord&Berry Stardust Loose Eyeshadow 476 Light Bronze, Catrice Absolute Eye Colour 100 Frozen Yoghurt, Catrice Beautifying Lip Smoother 020 Apricot Cream


seven days seven faces, fashion is a party, fashion blogger, bruine oogschaduw, make-up looks, fashion is a party make-up, beautyblog, flormar deluxe cashmere lipstick stylo DC29, essence 3d eyeshadow irresistable fox-trott, rimmel colour rush long lasting intense colour balm rumour has it, urban decay vice 3 eyeshadow palette, burberry effortless liquid eyeliner jet black, hema pretty lips lipgloss, lord & berry stardust loose eyeshadow light bronze, catrice absolute eye colour frozen yoghurt, catrice beautifying lip smoother apricot cream, sleek pout polish raspberry souffle, bobbi brown warm glow eye palette, gosh velvet touch lipstick nude, mac black swan pearlglide intense eye liner, illamasqua medium pencil elate, nyx lipliner plum
Sleek Limited Edition Pout Polish 944 Raspberry Souffle


seven days seven faces, fashion is a party, fashion blogger, bruine oogschaduw, make-up looks, fashion is a party make-up, beautyblog, flormar deluxe cashmere lipstick stylo DC29, essence 3d eyeshadow irresistable fox-trott, rimmel colour rush long lasting intense colour balm rumour has it, urban decay vice 3 eyeshadow palette, burberry effortless liquid eyeliner jet black, hema pretty lips lipgloss, lord & berry stardust loose eyeshadow light bronze, catrice absolute eye colour frozen yoghurt, catrice beautifying lip smoother apricot cream, sleek pout polish raspberry souffle, bobbi brown warm glow eye palette, gosh velvet touch lipstick nude, mac black swan pearlglide intense eye liner, illamasqua medium pencil elate, nyx lipliner plum
Bobbi Brown Warm Glow Eye Palette, GOSH Velvet Touch Lipstick 162 Nude


seven days seven faces, fashion is a party, fashion blogger, bruine oogschaduw, make-up looks, fashion is a party make-up, beautyblog, flormar deluxe cashmere lipstick stylo DC29, essence 3d eyeshadow irresistable fox-trott, rimmel colour rush long lasting intense colour balm rumour has it, urban decay vice 3 eyeshadow palette, burberry effortless liquid eyeliner jet black, hema pretty lips lipgloss, lord & berry stardust loose eyeshadow light bronze, catrice absolute eye colour frozen yoghurt, catrice beautifying lip smoother apricot cream, sleek pout polish raspberry souffle, bobbi brown warm glow eye palette, gosh velvet touch lipstick nude, mac black swan pearlglide intense eye liner, illamasqua medium pencil elate, nyx lipliner plum
Bobbi Brown Warm Glow Eye Palette, MAC Black Swan Pearlglide Intense Eye Liner, Illamasqua Medium Pencil Elate, NYX Lipliner 812 Plum


seven days seven faces, fashion is a party, fashion blogger, bruine oogschaduw, make-up looks, fashion is a party make-up, beautyblog, flormar deluxe cashmere lipstick stylo DC29, essence 3d eyeshadow irresistable fox-trott, rimmel colour rush long lasting intense colour balm rumour has it, urban decay vice 3 eyeshadow palette, burberry effortless liquid eyeliner jet black, hema pretty lips lipgloss, lord & berry stardust loose eyeshadow light bronze, catrice absolute eye colour frozen yoghurt, catrice beautifying lip smoother apricot cream, sleek pout polish raspberry souffle, bobbi brown warm glow eye palette, gosh velvet touch lipstick nude, mac black swan pearlglide intense eye liner, illamasqua medium pencil elate, nyx lipliner plum
Urban Decay Vice 3 eyeshadow palette, Bourjois Khôl & Contour 72 Noir ExpertIk ben erg into bruine oogschaduw de laatste tijd, kun je het merken? En ook nog steeds into mijn Urban Decay Vice 3 en Bobbi Brown Warm Glow paletten gelukkig.

Mijn leven is de laatste tijd een beetje chaotisch, waardoor ik niet heel tevreden ben over mijn make-up, maar ik vind van deze zeven de vierde en de zesde look vooral wel mooi. Jij?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties