logo
3 December 2014

Miss Grey

Gepost in mijn outfits

miss grey, grey ribbed knit, grijze trui, grey jumper, pin stripe skirt, bullboxer shoes, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, zwarte enkellaarzen, winterrokjes, winterrokje, pin stripe, krijtstreep, grey ribbed knit, smokey eyes, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, miss greymiss grey, grey ribbed knit, grijze trui, grey jumper, pin stripe skirt, bullboxer shoes, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, zwarte enkellaarzen, winterrokjes, winterrokje, pin stripe, krijtstreep, grey ribbed knit, smokey eyes, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, miss greymiss grey, grey ribbed knit, grijze trui, grey jumper, pin stripe skirt, bullboxer shoes, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, zwarte enkellaarzen, winterrokjes, winterrokje, pin stripe, krijtstreep, grey ribbed knit, smokey eyes, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, miss greymiss grey, grey ribbed knit, grijze trui, grey jumper, pin stripe skirt, bullboxer shoes, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, zwarte enkellaarzen, winterrokjes, winterrokje, pin stripe, krijtstreep, grey ribbed knit, smokey eyes, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, miss greymiss grey, grey ribbed knit, grijze trui, grey jumper, pin stripe skirt, bullboxer shoes, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, zwarte enkellaarzen, winterrokjes, winterrokje, pin stripe, krijtstreep, grey ribbed knit, smokey eyes, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, miss greymiss grey, grey ribbed knit, grijze trui, grey jumper, pin stripe skirt, bullboxer shoes, bullboxer schoenen, bullboxer enkellaarzen, zwarte enkellaarzen, winterrokjes, winterrokje, pin stripe, krijtstreep, grey ribbed knit, smokey eyes, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, miss grey

Ik ben dit rokje eigenlijk best heel erg zat, maar ik heb geloof ik weinig winterrokjes en -rokken. Mijn broekencollectie is ook al niet om over naar huis te schrijven. Ik ben niet zo gebalanceerd in het aanschaffen van mijn garderobe: zoals je vast al was opgevallen koop ik het liefste schoenen. Als het gaat om kleding zijn truien, jassen en vesten favoriet, denk ik. ‘Onderstukken’ (wat een stomme term) zijn niet mijn hobby. Ze kruipen omhoog, gapen aan de achterkant, knellen bij mijn heupen, lubberen uit en al dat soort dingen.

Wat voor onderstuk dragen jullie het liefste in de winter? Gewoon een jeans of heb je ook spannendere opties in je kast hangen (niet dat een jeans niet spannend kan zijn, maar je snapt me wel…).

Ik draag:

ZARA grijze ribbed knit (hier kun je een look alike vinden)
Chicwish mini rokje met krijtstreep (hier kun je een look alike vinden)
Bullboxer zwarte enkellaarzen met chain (hier kun je look alikes vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties