logo
8 January 2015

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick

Gepost in beauty

anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipstick, anastasia beverly hills nederland, anastasia beverly hills webshop, norvina sun, anastasia beverly hills norvina, anastasia beverly hills new, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party

Sinds ongeveer een dag zijn ze verkrijgbaar: de liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills. Op Instagram wordt er (internationaal) zóveel over ze gepost en door wat ik tot nu toe van ze gezien heb, ben ik ook super enthousiast geworden: ik vind de kleuren geweldig en super gevarieerd. Er zijn er twintig, maar volgens het merk is dit ‘pas het begin’.

Alleen de kleur Bambi is nog wat vertraagd; dit is de van de enige van de twintig die nog niet verkrijgbaar is.

De Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks kosten $20,- en zijn vanuit Nederland te bestellen via anastasiabeverlyhills.com. Verzendkosten bedragen $17,95.

Foto’s via @anastasiabeverlyhills en @norvina.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties