logo
19 January 2015

Beauty Fashion Friends Event 2015

Gepost in overig

beauty fashion friends event 2015, sally hansen nagellak, beauty fashion friends event informatie, beauty fashion friends event blogger, beauty fashion friends event youtubers, blogworkshop, mariana verkerk, #bffevent, photobooth, catwalk training, carlijn bekker, eelco kingma, beauty fashion friends event kaarten, beauty fashion friends event vera, beauty fashion friends event willemijn en martine, beauty fashion friends event fashionisaparty

Op zaterdag 21 en zondag 22 februari wordt het Beauty Fashion Friends event gehouden in de RAI in Amsterdam. Vorig jaar was ik aanwezig bij de première van dit event, maar dit jaar is het event anders, beter, groter en toffer! Ik heb namelijk gezien welke stands en activiteiten er zullen zijn én ik weet welke toffe mensen er van de partij zijn…

Denk aan Carlijn Bekker (ze werkt voor Fashionista en schreef het boek ‘De blogbijbel), Mariana Verkerk (de catwalk koningin), Eelco Kingma (de YouTube koning) en last but not least ben ik er samen met Vera, Willemijn en Martine (die namen hebben geen uitleg nodig, toch?!). Ik heb er nu al zin in!

Ik denk dat het een super veelzijdig event wordt met voor ieder wat wils: workshops, aanbiedingen, leuke goodies en goede muziek. Ook ben ik er heel enthousiast over dat het Beauty Fashion Friends Event dit keer een stuk meer is gericht op ‘online’. Bijvoorbeeld door de blogworkshop die je kunt bijwonen, doordat er een lounge is van de Dutch YouTube Gathering, omdat er voor elk eventthema speciaal een blogger is uitgenodigd (Vera voor beauty, ik voor fashion en Willemijn en Martine voor friends) en omdat er een hashtag is waarmee wij tijdens het event jullie vragen beantwoorden op social media: #bffevent.

Ik hoop dat ik je zie op 21 en 22 februari. Aanwezig zijn kan nu extra voordelig, want via mijn link kan ik je het tweede kaartje gratis aanbieden. Ga je minimaal met zijn tweeën, dan krijg je op die manier dus 50% korting!

Wil je nog wat meer (praktische) info over het event of gelijk maar kaartjes kopen? Die vind je op bffevent.nl en dat kan hier.

Hopelijk tot dan!


– Dit is een advertorial –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties