logo
25 January 2015

Sale coats part 2

Gepost in fashion

sale coats, fashion is a party, winterjassen sale, supertrash sale, supertrash jas, supertrash odyssey coat, supertrash ovoid, supertrash owen, supertrash ohara, supertrash ora, fashion blogger, shopping, supertrash webshop, winterjas korting, damesjassen, wollen jas, donsjas
Donkergrijze wollen jas / Zwarte harige jas / Grijze omslagjas
Zwarte omslagjas / Donkerblauwe wollen jas met faux fur kraag / Zwarte gewatteerde jas
Even geleden schreef ik al over winterjassen in de sale, maar inmiddels is de sale weer verder gevorderd en op veel plekken opgelopen naar -70% korting. Geïnspireerd door Winterjassen.com – die me weer eens deed realiseren hoeveel verschillende soorten winterjassen er eigenlijk zijn – besloot ik daarom een ‘sale coats part 2’ te maken.

Een hele post vol met SuperTrash, want na de SuperTrash webshop te hebben bezocht had ik zowaar al zes aanraders geselecteerd en deze post gevuld. Aanraders mede om de prijs, want de jassen van SuperTrash met -70% korting: dat scheelt een stuk, kan ik je vertellen.

Alle zes de sale coats zou ik dragen, zelfs de ietwat foute zwarte gewatteerde jas.

Welke spreken jou aan?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties