logo
19 January 2015

Optische haarverlenging

Gepost in beauty

je haar langer laten lijken, je haar voller laten lijken, volume in je haar, volle paardenstaart, messy pony tail, longer hair, optically longer hair, hair extensions, je haar sneller laten groeien, haar tutorial, leuk makkelijk kapsel, paardenstaart maar dan anders, ponytail with a  twist, hair, hair tutorial, fashion is a party, beauty blog, fashion bloggerje haar langer laten lijken, je haar voller laten lijken, volume in je haar, volle paardenstaart, messy pony tail, longer hair, optically longer hair, hair extensions, je haar sneller laten groeien, haar tutorial, leuk makkelijk kapsel, paardenstaart maar dan anders, ponytail with a  twist, hair, hair tutorial, fashion is a party, beauty blog, fashion blogger

Een lange, volle paardenstaart vind ik prachtig, dus toen ik dit zag, wilde ik het gelijk proberen.

Ik krulde mijn haar volgens deze methode, en deed vervolgens wat je op deze tutorial ziet.

Het is jammer dat het krullen van mijn haar relatief lang duurt (omdat ik heel veel haar heb), want anders was dit kapsel een hele snelle klus. Misschien kan ik eens proberen om ‘s nachts papillotten in te doen, zodat ik ‘s ochtends alleen nog maar de staarten hoef te maken?

Ik weet overigens dat het al langer bekend is dat je een volle paardenstaart kunt creëren door twee staarten onder elkaar te maken, maar het ‘neem een plukje van de ene staart en zet het vast over de andere staart’-gedeelte van de tutorial kende ik nog niet. Logisch en simpel, maar hé: dat is wat we willen van haartutorials, toch? Dat ze logisch en simpel zijn?

P.S. Iets anders: ik heb gisteren weer een behind the blog gepost. Hier kun je ‘m lezen.

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties