logo
20 February 2015

Mijlpalen

Gepost in behind the blog

fashion is a party, mijlpalen, fashion is a party behind the blog, mijlpalen, blogworkshop, blogger geeft blogworkshops, bffevent, fashion is a party beauty fashion friends event

Dingen die goed gaan. Ik vind mezelf oerstom als ik iets anders had moeten doen, maar als iets wél goed gaat, dan zeg ik eerder: ‘ach, dat lukt me een volgende keer nooit meer’ dan dat ik tegen mezelf zeg: ‘goed gedaan joh!’.

…maar net realiseerde ik me opeens dat ik in januari voor het eerst in mijn blogcarrière een blogworkshop heb gegeven en dat ik morgen voor het eerst in mijn blogcarrière mede het gezicht ben van een event. En dat dat toch eigenlijk pretty awesome is.

De blogworkshop die ik in januari gaf was voor jonge, creatieve ondernemers die workshops volgen aan de FEE Academy. Ik vond het echt heel leuk om te doen en hoop het zeker vaker te doen in de toekomst. Hoe cool is het om op je éénentwintigste als een deskundige over een onderwerp te praten? Voor mij is alles wat ik over blogs en social media weet heel vanzelfsprekend. Het is goed om te merken dat dat voor anderen helemaal niet vanzelfsprekend is: zo leer ik mijn eigen waarde kennen.

Hoe het is om als ‘gezicht van’ bij een event te zijn moet ik nog gaan ervaren komend weekend, maar het is al een hele eer dat een organisatie jou ziet zitten als boegbeeld.

Misschien is het een goed idee om de traditie van 2015 in stand te houden en mezelf voor elke maand een nieuw, haalba(a)r(e) doel/mijlpaal te stellen? Maar misschien is het ook een goed idee om hier eens even mee te wachten, haha. Ik vind werken namelijk heel leuk, maar er wacht eerst nog een appartement op mij.

Wat zouden jullie toffe doelen/mijlpalen vinden als je mij was?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties